måndag 31 oktober 2011

Fika för fem

Allt kostar fem kr styck. Så nu har jag ätit en halv chokladboll och en halv bulle.
Published with Blogger-droid v1.7.3

7 kommentarer:

Ulrika sa...

Jag skulle ha ätit upp hela och köpt med mig hem!

Humlan sa...

Det var till att ha karaktär för femHUNDRA! Jag hade ätit allt... Men det är ju jag det!

/Veronica

Ting sa...

JAg hade ätit chokladbollen!

Singelmamman sa...

Ulrika: Jag blev mätt för tidigt.

Humlan: De var väldigt stora!

Ting: Jag försökte.

Malla sa...

Vet du, jag är förjävla tråkig då det kommer till sånt här. I fredags på jobbet hade en köpt med sig en bullängd.Leon gick och dregglade över den. jag sa att jag skulle aldrig stoppa en köpesbulla i munnen. Hellre bakar jag en egen eller låter bli att äta. Sen igår skulle vi ha middagsfrämmande och så köper han en påse torrbulla från affären!? Jag ba´"eho no, snälla vad skaru med dom till" och han ba "bjuda på ikväll" och jag ba "är du inte klok!!! snälla låt mig baka ngt, jag vägrar bjuda på köpta bullar" Besöket blev inställt, såväl mitt bakande. Summan av kardemummabullan = jag är tråkig men lite smart. Med smart menar jag att jag sparar in på kalorikontot till the real godbitar.

Tjillevipp morsan sa...

ahhhhhhhh...
Jag är för feg.
Då var det du! Jag satt i en annan ände i samma cafe´som du men jag ser så jävla risigt och så tänkte jag två varv för mycket: vad ska jag säga? tänk om det inte är hon? Är det du som är singelmamman- och OM det inte hade varit du så kunde jag ha blivit tagen som en raggande lesbian på femkronors fiket på Ikea. Hahaha!!
;)
Jag åt en vaniljbulle. Den var fantastisk.

Singelmamman sa...

Malla: Jag gör som du, oftast, nä nästan alltid. Men idag smakade även en halv köpebulle och chokladboll gott.

Tjillevipp Morsan: VAAA!?? Nä men så tokig du är! Nästa gång gör du inte så utan kommer fram, ok? Jag hade gärna träffat dig och jag är ganska ok. Oftast.