tisdag 18 oktober 2011

Dessa sökningar

Jag känner att jag behöver söka ibland. Hjälp. De borde nog även de som söker på "väldigt kurvig" och "nakna strippor" och hamnar på min blogg. Ok för det första, jag tillstår att det finns lite kurvor på mig. Men att söka på något så uppenbart som nakna strippor verkar lite huvudlöst. Nå ja. Idag är det tisdag, och mina tonåringar har som vanligt sovmorgon. Så ljuvligt det är att smyga runt i filttofflorna för att inte väcka dem och göra sig klar att gå till jobbet. Nä. Inte. Kanske jag ska sjunga lite.

11 kommentarer:

T sa...

När mina bodde hemma så hände det att dom fick vakna till min skönsång :). Dom verkade ha någon form av tävling dom morgnarna. Den gick ut på att hitta på den värsta meningen som innehöll håll käften och liknande ord :). För nog var det bara en tävling dom hade? :D

Gafflan sa...

Tisdagar känns som ingenmansland.
Kram

Singelmamman sa...

T: Klart att det var en tävling! Det måste det ha varit.

Gafflan: Ett jobbigt ingenmansland. Kram!

Anonym sa...

Lite morgonfilosofier här inne också... :)

Snäckskalsdalen. sa...

När jag arbetade som flitigast var tisdagar mina ickedagar, måndagar var bra, då var allting nytt, sen kom tisdag och det var ingenting, sen kom onsdag och det var mitt i veckan och sen blev det bara bättre och bättre. Tisdagar är skit, alltså, vi är helt överens.
Kramar

Ellen sa...

Singelmamman. Vad har vi nu lärt oss: Att om tisdagen är en jobbig tisdag så har den inte hänt. Och om den har hänt så dricker man skumpa på kvällen. Då kanske den händer. Ja, du förstår. Kramas!

Fru Gårman sa...

Är det tisdag idag? Jag har bara tråkiga sökord. Kan hända det beror på att jag aldrig tittar efter dem. Glömmer.

Singelmamman sa...

GlimraSkimra: Morgonfilosofi är bra!

SnäckskalsAgneta: Precis så är det! Kram kram!

Fräsiga Ellen: Den här dagen har överhuvudtaget inte hänt. Alls. Kanske kvällen kommer att ha hänt, annars går jag direkt på onsdagen. KRAM!

Fru Gårman: Att glömma är bra. Mycket bra.

Shamrock sa...

Påklädda strippor hade nog varit mer udda

Livsnjutaren sa...

Men du varför gör vi just så? Tassar runt när de andra sover. När jag har sovmorgon så är det bannemig ingen som tassar. Mitt tonårsmonster slår i dörrar,sjunger och väsnas precis som mitt på dagen. Kan ställa sig och vråla -MAMMA VAR ÄR MINA STRUMPOR?
Ursäkta att jag inte vill vakna då när jag har sovmorgon. Ska sluta tassa. Köpa träskor kanske;)

Singelmamman sa...

Shamrock: Jo, men just strippor brukar ju bli nakna så att söka på det ordet känns lite överarbetat.

Livsnjutaren: Här är de väldigt hänsynsfulla. Än så länge.