torsdag 28 maj 2009

Ta mig härifrån!

Är rädd för att jag mördar någon snart. Och det kommer att bli blodigt och plågsamt! Vissa av de som befinner sig i samma byggnad som jag på dagarna, är fullständiga ... jag vet faktiskt inte vad jag ska kalla dem.

Blir så himla trött.

4 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Frustration vet jag allt om. It's my middle name...
Men istället för att mörda kan man formulera sig. Säga vad man tycker. Det brukar hjälpa rätt långt. Om man säger det till rätt person, dvs den man är på väg att mörda.

Detta lät väldigt präktigt., som klippt ur en handbok i konfliktlösning. Det ser inte präktigt ut så när jag säger ifrån =) Jag är nämligen inte en speciellt kontrollerad person.

Agneta sa...

Gör så här:
Säg ifrån. Som Nilla föreslår. Och säg ifrån på skarpen - spänn ögonen (med mördarblick) i personen i fråga och säg klart och tydligt med läskigt långsam och behärskad röst vad du anser om personen och dennes sätt att (inte) utföra sitt jobb.

Sen bloggar du om det!

Singelmamman sa...

Nilla och Stort o smått: Jag klippte direkt ut Nillas handboksråd och gjorde som du och Stort o Smått sa. Sen gick jag till min snälla chef och gnällde, bara liiiite. Och berättade allt. Och jag ska blogga om det.

(jag vill nog ändå mörda...)

nillas liv på pinnen sa...

Haha, om du fortfarande vill mörda så betyder det att du inte fått ur dig allt! Buss på igen =)