onsdag 27 maj 2009

Jag och tusen dyslektiker

Först lite eget beröm, är nöjd med att ha sprungit på 30 min. Inte riktigt säker på den exakta tiden men det är plus, minus någon minut.

Jag hamnade i gruppen dyslektiker. Några med kryckor, ett par med gåstavar, tjusigt klädda direkt från kontoret och nymotionärer* och alla stod i min grupp, jogga fort. Men för sjutton, dyslektiker ska väl också få komma ut och röra sig.

*Mycket överviktiga som just kommit igång.

8 kommentarer:

Jag idag sa...

Hyllningar och hurrarop! Fruktansvärt stiligt. Springa alltså? Jag är så imponerad att jag närapå svimmar av här i min bekväma stol.

Singelmamman sa...

Niger, aj, kommer inte upp från golvet nu. Men det var inte det jag skulle säga. Utan tusen tack!

stort och smått sa...

Bra jobbat! Trots alla dyslektiska blåbär! Om du klarade av att inte slå ner en enda person så ska du ha pris för det!!!

Singelmamman sa...

Stort o smått: Tack, tack! Jag fick pris när jag kom i mål. Var säkert för mitt stoiska lugn under hela loppet.

Anonym sa...

Då stod vi inte i samma fålla. Jag var en bakom dej. Men det verkar som att delar av ditt gäng hade sina släktingar i min fålla. Faktiskt så är jag ganska irriterad. Det är ju ett enda kaos. Men det är ju omöjligt att säga till någon att du ser inte ut som att du ska springa på 20-25 minuter. Hur ser man ut då?

Garlica sa...

Det var jag alltid med i när jag jobbade.. nu har jag tappat bort det. Medalj?
Ha det bra! Kram

Mofsan sa...

Kanon-jag är stolt över dig och placerar dig som etta på singellistan

Singelmamman sa...

Tandgnisslur: Ja du, vad ska man göra. Men nog känns det som om man skulle kunna säga till en som går med kryckor: "Ursäkta, men den här gruppen ska jogga fort, ca 25 min ska vi springa loppet på." Fast, nä jag fegade ur där. Men förutom det är det kul att springa. Bra jobbat av oss!

Garlic: Jo alla får en medalj som visar att vi sprungit. Börjar få ihop ett riktigt bra medaljskåp nu ;-)

Mofsan: Åh tack, tack! Singellistan, kändes nästan som om självast Kent Finell skulle säga: Högst upp på listan har vi... Fast att du säger det är tusen gånger bättre!