fredag 8 maj 2009

Men vilket språk

Läs inlägget nedan, om award. Begriper du överhuvudtaget vad det står där? Jag blev så till mig i trasorna att det svenska språket övergav mig för att ge mig något annat. Men det framgår nog ändå vad jag ville ha sagt. Nu får det vara nog för ikväll. Och 3 irriterande mål för Canada mot Sveriges futtiga 0.
:-(

5 kommentarer:

Agneta sa...

Det är det jag gillar så mycket med bloggar - att de kan vara så där härligt spontana och ... ogenomtänkta! Ett inlägg behöver inte alltid vara planerat utan kan komma helt från hjärtat!
Jag förstod ändå vad du menade! =)
*fniss*

Agneta sa...

Tack för dina ord om spikmattan! Skönt att få lite tips. Jag tror alltid att jag ska kunna allt från början. Och funkar det inte direkt så tror jag att det inte funkar alls.
Tålamod är en dygd sägs det.
Jag verkar sakna det!

Kram

Singelmamman sa...

Wow, du är snabb du! :-) Tro mig, jag har yogat i 5 år och nu börjar jag lära mig något. Övning sägs ge färdighet men är stundtals genuint tråkigt. Kram!

Agneta sa...

Fem år! Jag orkar inte vänta i fem år! Måste ha resultat direkt. Helst igår! *otålig som få*
Har jag någon bokstavskombination tro? *undrar ibland*

: )

Singelmamman sa...

Bokstavskombination? Något abc-relaterat menar du? Men du är ju lärare, så det är klart att det är relaterat till bokstäver...:-)
Skämt å sido, när du tragglat dig genom åren så ger det dig ett oerhört lugn. Men, tyvärr, som alla säger: bara du kan upptäcka det och bara i din egen takt. Ge mattan din tid, det lönar sig! Kram