lördag 23 maj 2009

Fotboll och kakel

Dagen bjuder på frukost nu, sen en tur med vännen till en kakelspecialist. Det är till att bygga om två badrum. Kommer att bli så himla fint. Ska be att få ta ett före-och efter-kort på duschrummet. Det är lite, som jag hört någon säga norrut, eljest. Sen blir det Bajen-Halmstad. Kul, även om sonen inte är med, jag har lovat att skicka matchresultat.

Men, det finns ett men, och det är att just nu regnar det. Jag har inte riktigt fått min kropp och skalle att se fram emot att sitta i regnet och se på fotboll. Jag gör några yogiska solhälsningar så får vi se om det vänder. Jag tror att det kan bli svårt att få med dottern.

6 kommentarer:

Mofsan sa...

Baj-baj vaddå??*ser suddigt*
Ahh Det står A.I.K *ler med hela tandraden*

Singelmamman sa...

Mofsan: *skakar på hvudet*

nillas liv på pinnen sa...

Finns det tak över läktaren? Annars blir det inte kul...
Kura under paraply är mysigt i tio minuter, sen inte så mycket.

Singelmamman sa...

Nilla: Tyvärr inte där vi sitter, men blir det inte så mycket folk kan vi sätta oss lite högre upp och där är det tak. Annars kan du och jag byta sysselsättning idag, :-)

Anna sa...

Nu blir det inget mer regn. Det har jag bestämt nu! Bra, vá... =)

Apropå kakel, på vårt köksbord ligger just nu tre olika kakelplattor. Kan man ha vitt,mörkt gråmelerat och brunt ihop tro? Åh, det är ett så svårt beslut...

Singelmamman sa...

Anna: gulliga, gulliga du! Och angående kakel, absolut! Jag är ju uppvuxen under det "brun-oranga" årtiondet, 70-talet, och har inte alls något emot mörka färger, men vitt behövs också.