torsdag 28 maj 2009

Så här var det

K vill att jag lyfter upp en för hennes grupp, viktig information via en av våra informationskanaler. Jag sa första gången frågan dök upp att det kan jag absolut göra, men jag behöver bakgrund, information som kan stödja hennes önskan. Två gånger har hon återkommit och bett mig om samma sak, och jag har svarat samma sak.

Sen "råkade" hennes synpunkter hamna hos vår ledningsgrupp som frågade mig varför jag inte kan kommunicera med K. Jag sa som det var, understödd av min chef, och ledningsgruppen tyckte att jag hade rätt i sak och så; "kunde jag väl prata med K och reda ut det där..."

Och så idag! mejlar hon och skriver; jag vill ju inte tjata... men kan inte du göra som jag vill?
Så jag förklarade, lugnt och stilla, med betoning på varje stavelse att jag gör så gärna det hon vill, när hon gör som jag vill.

Varför vill K inte ha ett underlag för att det som hon vill att jag ska göra, då kan ju inte någon ifrågasätta hennes krav?

Begriper någon?

6 kommentarer:

mockapocka sa...

Näe. Beats me.
Fråga! Jag blir så nyfiken på svaret. Om hon har något (hon verkar lite ...korkad?).

Singelmamman sa...

Mackapocka: Nä hon är nog inte korkad, men bara inte så intresserad av att förstå annat än hennes egen värld. Fast det är ju förstås korkat. Men det kan vara värt att fråga, du har rätt.

Anna sa...

Låter som om "donnan" inte riktigt spelar med öppna kort. Jag tycker att du agerat helt rätt.

Stå på dig!

segsliten sa...

Jag måste ha missat början på den här historien!
Kram ☺

Singelmamman sa...

Anna: Jag lovar att jag ska stå på mig, annars gör någon annan det. Du har helt rätt, donnan spelar inte med öppna kort.

Segsliten: Äh inget att missa, behöver bara få ur mig frustration. Thats life. Kram!!

Ann-Louise sa...

Nja, både begriper och ändå inte...vad svarar hon dig när du framför DINA krav? Förstår hon dem (eller vill hon inte förstå)?

Asså, jag vet bara att konflikter och gruff med medarbetare kan sänka en, även om det är en solig fredag. Fy f-n vad segt, fast å andra sidan...det finns så himla mycket som är värre. Och vad är det värsta som kan hända i den här härvan...ingen katastrof va?

Ha en skön helg!