fredag 29 maj 2009

När mörkret tar tag i en

Får av och till kämpa för att inte låta nedstämdhet och mörker omsluta mig. Men ibland går det inte och då behövs det bara en futtig sak som att krav och möjlighet att leva upp till kraven inte går hand i hand. Skittråkigt.

Men solen skiner i alla fall och det är hur varmt och skönt som helst!* Och helg! Och ikväll pubkväll med en kär vän och hans vänner. Så, det kan bli bättre.

*Fast naturligtvis har jag fel kläder på mig, för varmt klädd...

10 kommentarer:

Agneta sa...

Här är en till som ibland omsluts av mörker...

Ha en skön fredag och en härlig helg!
Kram

Singelmamman sa...

Same, same to you!

nillas liv på pinnen sa...

Ibland är det skit helt enkelt.
*I know everything about it*

Singelmamman sa...

Nilla: Borde inte vara så, å andra sidan. Då vet vi ju verkligen när vi mår kalas! Ha det bra!

DDT sa...

Det där var ungefär så exakt man kan beskriva mitt liv. Och naturligtvis valde jag också för varma kläder idag. T-shirt, kofta och jacka var faktiskt lite för mycket. Lite...

Mofsan sa...

*ger ett paket tejp* Inte för att jag vet vad du ska ha det till men kanske för att tejpa ihop vemodet till en klump som du sedan eldar upp.

Kram och tack för alla dina goa fnissframkallande kommentarer hos mig. Du förgyller min blogg.

Singelmamman sa...

Jag idag: Nämen. likadant klädd som jag! På toppen av det hade jag jeans och gympadojjor. Ja det var för mycket.

Mofsan: Tejpen är perfekt! En tackar... Och kramar tillbaka, *blir lite generad av berömmet* Nä där ljög jag, suger i mig berömmet som en svamp. Så det så.

Anonym sa...

Hmm, det här får jag klura lite på. Vad är det som gör att nedstämdheten vinner månntro. Det är ju bra att ha vänner som du skriver om i sista inlägget, som är som uppåttjack men det vore bra om du på egen hand kunde injicera. Då är du inte i händerna på din omgivning. Hmm, filurar vidare med grillspett och omelett på verandan.

Singelmamman sa...

Tandgnisslur: Du har så rätt, så rätt. Och jag är riktigt bra på, oftast, att injicera bra feeling hos mig själv. Nu hade jag turen att stöta på C, och då är det som att någon svingar ett trollspö över mig och vips: så känns allt toppen.
Hoppas kvällen var till belåtenhet.

fjortisensmorsa sa...

Måste inte livet ha Berg&dalar? Blir väldigt grågrågrågrå annars? ;-) Ha en trevlig kväll!