tisdag 28 september 2010

Nämen inte ska väl jag?

Jo det ska jag visst! Berätta sju otroligt intressanta och tidigare inte outade sanningar om Singelmamman! Och den här fina Awarden har jag fått från Ting. Då så, nu finns det ingen återvändo, nu kommer ditt liv inte någonsin bli sig likt. (det kan hända att något av det jag nu ska avslöja har kommit fram tidigare på den här bloggen, men då kan du bara låtsas att du inte visste om det och läsa vidare som om ingenting hänt)

1) Jag är otroligt nyfiken, tjuvkikar på paket och är som en igel på mina arbetskamrater om jag hör dem prata så lågt att jag känner att jag missar något. En finfin egenskap om du frågar mig.
2) Jag räknar vuxenpoäng och ger mig ohemult mycket cred när jag kommer ihåg att köpa toapapper, eller frukost, eller om jag kommer ihåg saker som mina tonåringar säger.
3) Jag är helt värdelös på att handla kläder till mig själv. Får mental blockering i affärer och behöver ledsagare. Min dotter är en bra ledsagare.
4) Jag avskyr musicaler, trubadurer, allmäna lekar och allsång.
5) Jag älskar att prata inför publik. Strunt samma vad jag ska prata om. Bara jag får prata.
6) Jag läser oerhört fort och skriver på datorn nästan lika fort. Mycket praktiskt för det innebär att jag kan jobba undan och sen slappa.
7) Jag har ett sjuhelsikes humör om jag blir retad. Men det tar oerhört lång tid innan jag blir arg.
Till sist, bonusmaterial som följer med just det här inlägget.
8) Jag somnar och sover som en stock när jag väl går och lägger mig. Jag går dock sällan och lägger mig när jag borde.

Och nu, dessa tycker jag ska ta tag i sina hemligheter och vräka ut dem över oss!
Knaada
Knasterfaster
Shamrock
Maj Korner

10 kommentarer:

Realisten sa...

Kioskvältaren är väl snarare att du och jag bara är lika på en och en halv punkt.

nillas liv på pinnen sa...

Punkt nr 8 känns verkligen ny. Hade ingen aning, liksom.
Med tanke på nr 5 så vet jag vad du ska göra när du slutar på ditt nuvarande jobb. Bra betalt och mycket slapptid ingår i konceptet.

Knasterfaster sa...

Oj, är det en till mig?! Det hade jag inte räknat med liksom. Tack! På punkt 3, 4 och 8 är vi lika men jag har ingen ledsagare/dotter. 5:an låter som en jättebra egenskap då vi ska träffas för jag är expert på att lyssna. Jag lyssnar på allt!

Singelmamman sa...

Realisten: Va, stoppa pressarna! Vilken är den halva? *undrar*

Nilla: Eller hur, vill ju gärna smälla till med riktiga överraskningar. Ja 5:an funderar jag starkt på att ta betalt för.

Knasterfaster: Härligt! Jag pratar och du lyssnar, hela helgen!

Realisten sa...

Fyran. Vet du vilken den hela är?

Singelmamman sa...

Skulle gissa på 2:an, eller 6:an.

Realisten sa...

6:an. Fast just nu hjälper det inte hur fort jag skriver. Ligger efter med allting. Eller rättare sagt, har för mycket att göra.

finafrun sa...

Jag går inte heller och lägger mig när jag borde ;)

Knaada sa...

Tusen tack för fin Award, det är dock inte så länge sen jag delade med mig av sju intressanta saker om Knaada. Med rädsla för att det är ointressant tror jag att jag avstår denna gång :)

Men som sagt, tusen tack!

Anonym sa...

Nå....punkt 7....hhhrrmmmm...vet inte jag om den är riktigt med sanningen överensstämmande....hhhrrrmmm...kan finnas vissa andra infallsvinklar också.....men jag ska inte säga något, så har jag ingenting sagt.
/Tvillingen