måndag 20 september 2010

H J Ä L P och SOS och så vidare!

Kan jag ringa larmnumret när det sitter en spindel i taket på mitt vardagsrum, spindeln är stor som ett värmeljus i omkrets! Hur i hela helvetet gör jag för att ha ihjäl den? Dammsugaren? Hjälp den går !den rör sig! Fatta hur hemskt det är! Jag tror jag dör, på riktigt!

Hade jag haft en personlig meterolog hade hon/han kunnat förutsäga detta och jag hade haft redskap att ta hand om den = någon annan, en modig människa. HJÄLP!

10 kommentarer:

Jesse-Paloma sa...

hahaha ta dammsugaren. Det SÄGS att djur som bli uppsugna av dammsugare dör utav smällarna mot röret påväg in i påsen! haha dammsuga upp den och kasta ut dammsugaren :P

Knasterfaster sa...

Hade jag bott granne med dig så hade jag kommit in och tagit hand om den där spindeln. Jag brukar bära ut dem med hjälp av lite hushållspapper. Jag har klappat spindlarna på skansen också!

Singelmamman sa...

Jess: Dammsugaren blev det. Nu står den, dammsugaren i städskåpet, jag öppnar inte det skåpet förrän tonåringarna kommer hem.

Knasterfaster: Flytta hit, genast! Det är en lägenhet ledig våningen under min!
Jag har faktiskt också klappat en sån där stor hårig spindel på Skansen, hjälpte inte.

Realisten sa...

Du kan ringa mig!
Om du ser en orm i taket också. Eller för den delen på golvet.

Suzan sa...

du kan ringa mig!

Singelmamman sa...

Realisten: JAg vet. Men av någon anledning aå avstod jag... Ormar är inte farliga, så dem tar jag själv.

Suzan: Nästa gång gör jag det!

Agneta sa...

Fyyyy. Hur gick det till slut...? Stackars dig. Spindlar är ju det värsta man kan ha i taket och inomhus.

Singelmamman sa...

Stort o smått: Jag skakade som ett asplöv när jag dammsugit upp den, och halva lägenheten. Kunde knappt somna. Fy för sjutton!

DDT sa...

Ring inte mig! Never ever om det finns en spindel. Det borde faktiskt finnas en larmtjänst för just sådant. Jourhavande spindelborttagare. Varför har ingen fixat det?

Singelmamman sa...

Tjockisen: Eller hur, nattknappar och farsor/morsor överallt på stan. Men i hemmets otrygga spindelvrå! Jourhavande spindelborttagare borde finansieras av skattepengar. Basta.