söndag 26 september 2010

Kan jag få lite hjälp här kanske?

Jag har haft förmånen att låna en dator en längre tid. På fredag har jag inte längre det utan måste köpa mig en egen. Eller, måste och måste, det är ju inte så att jag inte överlever utan en dator, men vanans makt är stor och jag har vant mig vid att ha en dator. Nå väl, sonen och jag ska kolla en affär på fredag, men jag undrar om du, bästa bloggläsare, kan tipsa om en bra, bärbar dator. En stor skärm är att föredra, Singeltantenmamman är en aning skumögd, troligtvis på grund av ålder. Så hit med alla tips du har, kostar det dessutom mycket lite pengar är ingen gladare än jag.

10 kommentarer:

Sus sa...

Hjärtat köpte en mac. Den är ljudlös och snygg.
Min PC låter som ett tröskverk.

Agneta sa...

Mac säger jag också.

Singelmamman sa...

Sus o Stort o smått: Orkar inte byta, och "lära" om. Och så kostar Mac mycket mer än en PC. Tyvärr.

Petra sa...

Jag har en Acer som liten bärbar fritidsdator (13 tum) och en Dell (11 tum) som ännu mindre jobbdator. Båda funkar helt ok!

Skärmstorleken är förvisso viktig, men än viktigare är att tangentstorleken är bra. Små lätta datorer har ofta mindre tangenter, men Dellen har normalstora. Det är bra!

Singelmamman sa...

Petra: Sonen föreslår också en Acer. Men jag vill ha minst 15 tum. Ska inte direkt bära med mig den överallt, mest här hemma. Och tangentbordet måste absolut vara "normalstort".

Realisten sa...

Köp en iPhone istället! Eller inte.

Shamrock sa...

ASUS är tydligen det som gäller om du ska ha nåt som är bra

Singelmamman sa...

Realisten: Hm, först tror jag du får lära dig den ordentligt. Så du kan lära mig.

Shamrock: Får säga det till sonen.

mary-ann sa...

om du har mediamarkt i närheten så styr nosen åt det hållet...ungarna köte varsin nu i aug 15tums för 4-4500 som enligt mannen (datanörd) va helt oki :)

Singelmamman sa...

Mary-ann: Tack för tipset. Ska absolut kolla upp det.