lördag 24 mars 2012

Ännu en dag i förorten

Det är lite av tv-serien Cops utanför på parkeringen. En gammal bil med några personer och en schäfer i har stoppats av polisen och nu verkar föraren få gå och ingen annan i bilen verkar vara kapabel att köra. Man ska inte köra berusad, punkt slut. Eller narkotikapåverkad. Nu ska bilen bärgas.Och poliserna stannar kvar och kollar nykterheten på alla som kör förbi. Ja så kul har jag det här i södra förorten.

För övrigt kom jag aldrig iväg för att shoppa idag. Blev akut tvungen att åka hem och sätta mig på toan. Jag gör ett nytt försök imorgon. Med shoppingen alltså.

9 kommentarer:

Fru Venus sa...

Jag tycker ju att du är perfekt mer eller mindre alla dagar och hoppas du kan shoppa loss lite imorgon :-) Nattikram

Singelmamman sa...

Fru Venus: Du är för snäll du! :-)Godnatt! Kram

Per A sa...

Håller med att man inte ska köra påverkad. Men kom ihåg att man inte heller bör köra bil nödig. Undersökningar har visat att man kör lika skitnödigt i båda fallen.

Singelmamman sa...

Per A: Det kan jag tro. Svårt att köra med korsade ben.

Snäckskalsdalen. sa...

Det där med håret känner jag igen precis, man kan undra vad det beror på.
Nattkram

Singelmamman sa...

Snäckan: God morgon. Ja för jag tror inte att det bara är för att jag inte bryr mig. Jag måste ju göra på något särskilt sätt.

Sus sa...

Stackars hund =(
Dumma människor =(

Singelmamman sa...

Sus: Mycket dumma men de fick sig en rejäl läxa.

Susanne sa...

Hemma på min gata hade vi lite Cops i lördags med. Bandidos som flyttade in i vintras i mitt område hade fest i lördags och då kom Farbror Blå på besök.
Kramen