torsdag 7 oktober 2010

Nu kan jag inte hålla mig längre! Eller, mitt försvarstal.

Bara att inse, jag måste göra reklam. Och innan du himlar med ögonen, bestämmer dig för att skriva något om att äta allt men lite mindre, eller säga att nu har Singelmamman gått för långt; innan du gör det så kan du läsa det här, fundera en stund och sen kan du kommentera med ovanstående.

Jag köpte en sån här burk av Ett dussin pannor = bästa Suzan! Och jag är helsåld! Jag tog den med chokladsmak. Igår och idag har jag provat det i en tallrik med vaniljyoghurt. Det smakar som mjukglass men är nyttigt! Och det är absolut nyttigare än den smörgås, oavsett bröd, jag normalt äter på morgonen. Och jag är mätt betydligt längre än om jag äter min havregrynsgröt.

Jag äter annars allt, utom potatis, ris, pasta eller vitt bröd. Självklart gör jag undantag som i helgen när jag och tonåringarna gjorde pizza och yngsta bakade scones. Men jag är verkligen inte så förtjust i vare sig pasta, ris eller potatis. Och gillar inte den mättnadskänslan jag får när jag äter det. En känsla som mer liknar klump i magen. Och nej, jag är inte intresserad av att träna lika mycket eller ofta som Suzan. Inte alls, jag är på tok för bekväm och lat för det. Tycker faktiskt att ett glas vin är att föredra framför ett svettigt motionspass. Men jag har hittat en balans jag är nöjd med. Och kan jag dessutom äta gott och nyttigt, jag då gör jag det.

15 kommentarer:

stort och smått sa...

Jag skulle också vilja hitta ett bra proteinpulver. Inte för att jag vill eller behöver gå ner i vikt, utan för att jag saknar just mättnadskänslan! Och för att ha det som mellanmål.
Mackor gör ingen mage glad. Iaf inte min.

Singelmamman sa...

Stort o smått: Nä och jag behöver inte heller gå ner mer i vikt. Men just mättnadskänslan är otrolig. Och som mellanmål är det ju suveränt, mjukglass, fast ändå inte!

Malla sa...

jag måste nog in och beställa hos henne :)

Fru Venus sa...

Jag vill ha en burk chocholade. Tack.

Gafflan sa...

Bra att det finns alternativ! Man ska göra som det passar för sig själv. Kanske jag skulle prova detta pulver för jag har det jobbigt med bröd (magen blir galen) och pasta, ris o potatis försöker jag äta så lite som möjligt av.

Singelmamman sa...

Malla: Ja gör det! Du blir inte besviken jag lovar.

Fru Venus: Ja men självklart!

Gafflan: Du kan välja att blande det med vatten också, men det har jag inte provat ännu, men det är säkert gott det med. Och magen blir väldigt glad!

Suzan sa...

Alla ni som vill beställa, släng iväg ett mail: suzieppp@gmail.com . Antingen får ni komma till tumba och hämta eller så kan jag skicka mot portokostnad (84:-)

Det kostar 200:- per burk (betydligt dyrare i handeln men jag får köpa billigare av min syster som är leverantör), började med att jag köpte billigare, sen mina kompisar och nu mina läsare, min syster är bara glad över att folk använder detta pulver då det faktiskt är ett BRA pulver med MYCKET BRA innehåll -till skillnad mot mkt annat skit som finns på marknaden, o passa på att beställ nu innan jag får för mig att tjäna en hacka på det också ;)

Rut-Knut-Tjut sa...

Tack för tipset. Ska gå in och kolla. Har provat sånt förut som smakade vidrigt.

Singelmamman sa...

Suzan: Jag kanske får bli tredje mellanhanden :-)

Rut-Knut: Ja men detta är ngt helt annat!

Stina sa...

Du är klok som en bok och jag kan hålla med dig om vinet, pastan och mycket annat ;o)

Undrar om jag också skulle köpa sånt proteinpulver tro?!

Singelmamman sa...

Stina: Stina, tack för det. Absolut! Och jag som inte gillar typ ägg, som innehåller så mycket protein, gillar verkligen detta. Tänk att äta mjukglass till frukost och veta att det är nyttigt!

Anonym sa...

Man får många potatisar för 200:-

Singelmamman sa...

Anonym: Det är möjligt, men det här är godare och mättar mer.

Sus sa...

Så länge du fortsätter att dricka vin så tänker jag inte säga något =)

Singelmamman sa...

Sus: :-) Bra!