fredag 22 oktober 2010

Mina bloggar

Jag kan ju inte säga mina bloggar egentligen, de är ju inte mina. Inte mer än att jag har dem i min lista på läsvärda betraktelser över vardag, samtid, jazz, barn, män, människor, svärmödrar, jobb, avsaknad av jobb, semester, avsaknad av semester. Kort sagt det som kallas livet. Och de är alla väldigt bra och har följt med mig länge. Först ut är den jag följt längst, långt innan min egen blogg fanns, ens som ett streck på ett vitt papper. Jazzälskande Lilla Blå. Thåströmsfantast, Köpenhamnsförskingrad med stenkoll på de bästa ställena där en kall bajer serveras, som låter Pål Pommacs visdomsord spridas över bloggvärlden, som ger oss Farbror Göstas Horoskåp och mer swing i livet. Puss på dig!

7 kommentarer:

Pinglan sa...

Åh, gulligt!!

Petra sa...

Ja, visst är det roligt med alla bloggar - de är så olika, så lika, så många, så... Och det finns något man tycker om och vill veta mer om hos varenda en av dem.

Bloggvärlden och bloggvännerna har verkligen gett nätet en ny dimension för mig, det har gått från informationsnät till kontaktnät. Jag gillar det - och jag gillar dig och din blogg. :)

Anonym sa...

...men visst känns det som "mina bloggar".

Fredagskram!

Fru Venus sa...

Klart det är "mina bloggar" :-) och även många andra som inte råkar finnas på listan just nu (jäkla blogger)! KRAM

Singelmamman sa...

Melinda: :-)

Petra: Ja det är absolut mer ett kontaktnät. Och tack för komplimangen. Du vet jag gillar din blogg också.

Fighter: Ja och kompisar!

Fru Venus: Ja vad det strular mycket. Ha en trevlig bh-kväll! Kram

Lilla Blå sa...

Baby! Mitt hjärta klappar lite fortare nu. ;-)

Singelmamman sa...

Lilla Blå: Bra, det ska det göra med jämna mellanrum.