söndag 4 juli 2010

Skogsmullebloggande

Att blogga via dingeldongel i sommarstugan har sina plus och minus. Eller snarare sina upp och ner. Mest ner. Vissa bloggar verkar orsaka kaos hos dingeldongeln som sätter igång och öppnar miljoner fönster så det enda jag kan göra är att stänga ner och stänga av. *suckar* Andra sidor kan jag inte öppna förrän efter trettioartonde försöket och då tar varje bokstav cirka tio minuter att läsa. Tredje varianten är att det går smort som attan att öppna och läsa bloggen men kommentera, ha tji får jag. Nu lägger jag ner för ikväll, sippar vidare på mitt rosé och drömmer mig bort till kommande härliga arbetsvecka. Lyckliga arbetsgivare som får en Singelmamma taggad till tusen och beredd att jobba så det ryker.

6 kommentarer:

Fru Venus sa...

Jag kände direkt att dingelidongen var jag ;-D

Singelmamman sa...

Fru Venus: Hahaha! Du är för rolig. Nä, den trådlösa internetuppkopplingen. :-D

Mollamaja sa...

Besvärligt som attan att blogga från stugan känner jag med :-/ Spännande är ju att man vet aldrig hur den aktuella "sessionen" kommer att bli. Men det onödigt spännande.

S sa...

Vi har inte trådlöst så jag kan inte alls blogga (vet inte hur man gör från telefonen)... Dessutom har vi ingen tv... Men rosé, det har vi! :)

Singelmamman sa...

Mollamaja: Håller med dig, onödigt spännande. :-)

Stina: Skönt ändå att slippa tv och internet. Men bra att du har rosé!

Anonym sa...

Ibland blir det segt som sirap med dongel. Tålamodsprövande.