torsdag 29 juli 2010

Väderrapport

Varmt och en luftfuktighet på nästan 100 procent! Det spelar alltså inte någon roll om det regnar eller inte, allt är blött/fuktigt i alla fall. Men nu regnar det också, ett fint litet duggregn som visst ska hålla i sig hela dagen. Jag skulle ändå gärna vilja stanna här idag med. Tonårsdottern vill inte det, hennes kompis kan nog tänka sig att stanna och tonårssonen med. Jag är låg, helt plötsligt rejält jättelåg. Inte rastlös, något åt det hållet, men ändå inte. Jag kan absolut tänka mig att bara softa hela dagen. Ställer mig frågan om det är den berömda hönsmammakänslan. Fast lite tristess har då ingen dött av. Eller? Och jag sitter hellre här i regnet än hemma.

Nä om jag skulle dra på mig joggingdojjorna och springa bort känslan.

9 kommentarer:

Fru Venus sa...

Tänk om vi skulle ha fått låga tillsammans! Glömde jag mitt nattlinne hos dig? Ett korallrött tält med korta ärmar från KappAhl? Gått omkring naken mornar och kvällar sen dess...

Livsnjutaren sa...

Ja man måste tillåta sig att bara slappa också. Oj du låter hurtig,springa... hmmm jag promenerar i rask takt . Där går min gräns,men så är jag ju en rullta också;)

Singelmamman sa...

Fru Venus: Oh så skönt det varit att låga tillsammans! Ska kolla om du glömt tältet ;-) hos mig. Har inte varit inne hos dottern sen du var på besök.

Livsnjutaren: Promenera är så tråkigt tycker jag. Hellre springa.

Selma sa...

Jag känner mig också oförklarligt låg. kanske är det det att det blivit så mörkt.

Singelmamman sa...

Selma: Mörkret har jag missat. Nä jag tror att det är regnet.

Märta sa...

Skyll på vädret! Det gör jag! :)

Singelmamman sa...

Märta: Ja vädret skyller jag nästan alltid på.

Anna sa...

Det är fullmånetid just nu. Kan bero på det...

Singelmamman sa...

Anna: Måste absolut bero på det.