fredag 16 juli 2010

Singelmammans odbok

Ett fynd är; "något du inte visste att du behövde till ett pris du inte kan motstå!" Idag tror jag dock inte att jag gör några fynd, fast dagen är ju inte slut ännu så allt kan väl ännu hända. Jag vet däremot att jag ska handla korv. Inte riktigt vilken korv som helst, se här. Och googlar du på deras namn får du recension från både DN och bloggare. Själv har jag inte ännu smakat deras korvar... men ikväll ska det grillas. Återkommer senare med mitt utlåtande.

I övrigt tror jag att dagen blir lugn, jag är ju på jobbet. Men i kväll blir nog mer fart, mina älskade tonåringar kommer äntligen hem efter fem veckor med sin pappa. Och vi ska kvällsbada, och mysa i kära vännens stuga. Och så ska jag bestämma mig för om jag ska orka springa 8 km på söndag i värmen. Regnet verkar ju inte komma den här helgen heller. (tack o tack så mycket!)

Nä nu är det dags att spotta i nävarna och börja jobba! *letar efter arbetslusten*

Uppdatering kl 11.17: Ska jag stava fel ska det vara ordentligt! Som i rubriken. Tack Fru venus för att du kan läsa bättre än jag kan stava! :-D

2 kommentarer:

Fru Venus sa...

Jag vet att det är 74 grader varmt i min hjärna, men "Odbok"?? Och varför i hela friden ska du SPRINGA när du kan ligga och sprattla i vattnet?? *ruskar på det kokande huvudet*

Singelmamman sa...

Fru Venus: Hahaha! Rätt ord att slinta med tangenterna på. Jo jag ska springa bara för att jag kan och för att bevisa att jag kan! Fåfänga helt enkelt. Sen ska jag sprattla i vattnet.