torsdag 1 juli 2010

Snart är det ballong fl´åt balkongfest!

Fru Venus och Medelålders och tjockast på mitten kommer snart, väldigt snart hem till mig för en orgie i mat, vin, champagne, choklad och håll-i-gång! Och jag som inte har sålt vare sig garderoben som står så tokigt i vardagsrummet, tagit hand om projekt "påse bort" eller ens tvättat på flera veckor. Jag har ju haft tf = tonårsfritt och det innebär sena nätter i goda vänners sällskap. Och av någon konstig anledning vill ingen av mina vänner joina mig i tvättstugan, och som den goda vän jag då är har jag helt enkelt hängt med mina vänner istället. Japp för sån är jag.

Jag måste ju någon dag ta tag i allt som måste göras, och köpa frukost! *noterar* Städa, putsa silvret, damma, skura golv, sälja garderob eller bara hänga ett draperi över så det ser
konst(närligt)igt ut. Eller så gör jag det när tjejerna åkt?

10 kommentarer:

M. sa...

Och kamma mattfransarna?

Ha det underbart med vännerna! Och förresten är det alltid bättre att städa när gästerna har gått. Gäster har en förmåga att sparka på mattfransarna så att dom kommer i oordning.

Ha en härlig stund med vännerna!

Singelmamman sa...

M: Är det sant? Nä då städar jag absolut efteråt! Tack för tipset.
:-)

Fru Venus sa...

*asg* Apselut ingen idé att städa INNAN! Lämna garderoben så har jag nån stans att kasta tomflaskorna tills jag tar hem dom dan därpå för att panta dom ;-) Se bara till att du har rum i kylen för flaskorna och en ostbit. Och, förvarna grannarna... KRAM!!

Vita sa...

Om du har garderoberna kvar så kan ni leka "Norrländska skrubbleken". Jag tror att det går lika bra med garderober men man måste ha väldigt mycket sprit hemma om man ska leka den på tre

Veronica sa...

Vi städar efteråt! Och jag skulle ju ta hand om garderob ju! Eller så många du nu ville bli av med. *s* Jag skäms lite, om du ff vill bli av med den så är jag på. Skickar exet! *haha*

Chrissan sa...

Äh! Låt stå! :)

S sa...

Å vad trevligt! :)
Ta hand om det dära tråkiga en annan dag, en sån där regnig dag då man har tid och energi, du vet en sån dära dag som aldrig infinner sig... ;)

Gafflan sa...

Städa efter damerna åkt hem tycker jag. Handla frukost är dock en bra idé! Tänk vad trevligt ni ska ha och då tror jag ingen lägger märket till garderoben :D

Mollamaja sa...

Ingen större idé att göra et man ändå måste göra om ;-) Låter supermysigt det, önskar er underbart väder för den aktuella kvällen.

Singelmamman sa...

Fru Venus: Tompavorna som inte kan pantas slänger vi bara ute på gården. (i återvinningsstationen förstås :-)

Vita: Låter som en fantastiskt bra lek! Men vad exakt gör man?

Veronica: Och nu är det min tur att skämmas. Jag har själv alldeles glömt bort att du sagt att du kan ta garderoben. Ja skicka exet, han får gärna hjälpa till.

Chrissan: Det måste bli så, orkar inte själv bära garderoben.

Stina: Den dagen kommer jag ha så mycket jag ska göra att jag kommer bli helt utmattad!

Gafflan: Bra frukost efter en trevlig kväll, helt säkert så att ingen ens ser garderoben. Eller allt skräp.

Mollamaja: Rätt, helt rätt!