lördag 31 juli 2010

Nä men! Att bli besviken

Kanske jag ändå har blivit äldre än 14. Att Lundell är det kan jag säga idag. Inget fel i låtvalet, egentligen, inget fel på konsertens längd, egentligen, inget fel på mitt "nu-blir-det-bästa-konserten-humöret", egentligen. Men ändå, jag är tom. Kanske besviken, eller snarare mäh! var är glöden herr Lundell? Gillar inte uttrycket "det lyfte inte" om man inte snackar om flygplan. Men jag måste tyvärr säga att nä, den här konserten lyfte inte. Eller så är det mig det är fel på.

Jag undrar om inte vårt förhållande, väldigt platoniska, får ta en ny vändning. Vi fortsätter som gamla vänner, jag kommer bevara de bästa konserterna levande i minnet, men i fortsättningen kanske vi inte kommer att ses så ofta.

Tyvärr kan jag inte låta dig få avgöra med något livesmakprov från konserten. Min dumma, dumma mobil vägrar fotografera eller spela in. så nu verkar jag närma mig dagen NM = ny mobil. Och sälla mig till skaran nyfrälsta iPhoneägare. Men, jag vågar vägra ett litet tag till.

4 kommentarer:

Sus sa...

Hade du trott något annat med en Lundellkonsert?

Men du och Realisten har ju Sveriges sämsta musiksmak. Just ja. Så var det. ;0)

Sus sa...

(och iPhone is da shit)

Realisten sa...

Känns märkligt att få kritik för sin musiksmak av någon som avgudar Carola. Men Sus, jag kan glädja dig med att jag inte alls gillar Lundell.
HTC istället för iPhone. Det säger Snokis och hennes ord är lag. Fast jag vågar vägra båda delarna.

Singelmamman sa...

Sus: Ja jag hade trott något annat. För jag vet annat! Men jag förlåter dig din kommentar...

Sus: Ja, jag kan tro det. Kanske.

Realisten: Här håller jag med dig igen, ang Sus och kasta sten i musikhus. Synd att du själv inte gillar Lundell. Jag har en HTC på jobbet, mycket nöjd med den, och om du tycker att Snokis är klok är jag beredd att tro henne!

Realisten: