onsdag 22 augusti 2012

Och pelargonerna mår faktiskt bra

Ikväll har jag fått en röd och fin cykel av bästa A. Hemskjutsad av hennes man. Nu står cykeln i förrådet, i väntan på att däcken ska pumpas/lagas och att ett lås ska införskaffas, alternativt letas upp.
Att ställa ut en cykel utan lås är ju inte tillrådigt. Förresten är ett säkert lås ingen garanti heller.Sonens moped har haft ett av marknadens "säkraste" lås och varit fastkedjad i en stolpe hos sin pappa. Den mopeden är nu inte i sonens ägo. Och sonens pappa hade nog tur som inte blev nerslagen när tjuvarna klippte upp låset och körde, mer eller mindre på honom, iväg.
Nog om det, cykeln var det. Den är röd. Det sa jag nog. Och den är fin. Och min. Men du får inget foto, för jag orkar inte gå ner nu och plåta den. Jag funderade allvarligt på att ta upp de övervintradesomrande pelargonerna, men så kom jag på att den här sommaren är nog inte kvar så länge till så jag låter dem stå kvar i förrådet ett tag till.

8 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Grattis till din nya cykel!

Fru Venus sa...

Röda cyklar är prima! Mopedtjuvar däremot borde deporteras :-(

Nina sa...

Härligt med en ny cykel!!! Och pelargonerna kan säkert stå kvar, av de fyra som jag övervintrade klarade sig bara en, men den tog jag sticklingar på (det jag beskar stoppade jag ner i en av krukorna som de som inte klarat sig stått i) och den blommar nu med! =)

Jaana Oh sa...

Heja till dig som ska cykla!! :) Röd är en fin färg!

Jaana Oh sa...

Heja till dig som ska cykla!! :) Röd är en fin färg!

Sus sa...

Men om han bara hade hunnit sälja den. Bajstjuvar.

Och nu kan vi cykla till stan och dri...motionera.

nillas liv på pinnen sa...

Så även du har börjat jobba, då måste det vara höst.
Ska du cykla till jobbet den här vintern?

Anonym sa...

Vad bra med en cykel! tänk bara när man ska hem från affären vad härligt att slippa bära all maten. önskar er en fin fortsättning på veckan från Kristina