torsdag 16 augusti 2012

En fundering

Tvättstugan kallade på mig tidigt idag. Och så härligt att komma upp tidigt och riktigt carpe dia dagen så mycket det nu bara går! Krama musten ur de sista semestertimmarna. Känner nästan för att städa också.
Ligger dock i sängen mellan maskinerna. Fast sängen står ju inte mellan maskinerna, syftningsfelsfén har bara varit framme.
En sak jag tänkt på. Varför är människor så rädda för att inte hinna få med sina väskor från bandet?

10 kommentarer:

Tantaluran sa...

Just ja..........tvätten ja......tack för påminnelsen

Gafflan sa...

Tvättstuga och fasta tider är verkligen något jag skulle behöva. ;)

Anna sa...

Det där med bagagekarusellen är faktiskt jordens humor!! Folk är som tokiga och slåss och bråkar för något som går runt, runt i faktiskt ganska maklig takt!

Nina sa...

haha, ja det kan man fundera på, framförallt varför det står två små barn, som ju knappast kommer att lyfta en endaste väska, längst fram och tar plats!

Ha en grym dag, men du, städa, det kan du väl göra en annan dag, en ickesemesterdag... de är så många fler...

Snäckskalsdalen. sa...

Jag tycker mig ha noterat att det mest bara är vi svenskar (eller nordbor kanske) som är så där hysteriskt stressade när det gäller bagaget.....fullkomligt irriterande, jag blir alltid lika sur, alltid den avslutningen....och så kommer det såna där baggagevagnar på hälsenan och semestern slutar i kaosirritation!

FiA FIT sa...

Ha ha jag trodde definitivt att du bodde i en tvättstuga!

Ja det kan man fråga sig. Jag står snällt kvar bakom alla och väntar.... i alla fall vid hemresan. På väg till någon semester armbågar jag nog mig fram och trampar på lite folk för att få min väska :-)

Åsa Hellberg sa...

haha, jag vet faktiskt inte, mer än att jag är precis likadan.

Småländskan sa...

Ja.., och varför, varför ställer alla sig upp i flygplanet innan man får lov? De står där som bromsklossar istället för att varje "rad" går ut i tur och ordning. Så mycket enklare, snabbare det skulle gå då. Vet i fan vad de är på väg till, kanske bagagebandet?

Kristina sa...

Jag tycker att alla kan få ta sin väska när de vill. Om man tar mig som exempel så står jag långt bort och håller i en bagagevagn samtidigt som jag tar emot alla "welcome"-sms. Min man däremot, han står vid bandet så nära luckan, där väskorna kommer ut, som möjligt. Han har som sport att nappa tag i sin och min väska först av alla, så att vi tolv minuter efter landning står utanför flygplatsen.
Vi är olika, min man och jag och många andra.

Singelmamman sa...

Tantaluran: Varsågod, det var så lite så.

Gafflan: Just i det här fallet är det bra, svårare att smita undan.

Anna: De där banden passar mig väldigt bra, saker som jag vill ha kommer till mig i maklig takt. Att andra inte fattar det...

Nina: Ja, barnen var väldigt mycket i vägen, min son, i högerkanten, kunde sträcka sina armar över dem och ta våra väskor. Städa får bli en annan dag.

SnäckskalaAgneta: Äh, jag står bara kvar och väntar. Låter alla andra springa och slita.

FiA FIT: Ja, där sa du ett sant ord. På väg till semester är jag nog buffligare.

Åsa Hellberg: Nä hä! Jag hade gissat att du var väldigt cool.

Småländskan: Jag tror att de vill först ut och messa.

Kristina: Jag är oftast som du. Kanske, se ovan, att jag är lite ättrig på väg till semestern. sa...