tisdag 27 december 2011

Så går en dag och förhoppningsvis har den inte hänt

Jag släpade mig med milt våld till jobbet. Det lönade sig verkligen. Jag var så uttråkad att jag fick en massa gjort. Jag började till och med att göra informationsmaterial i InDesign. Och då kan jag inte ens det programmet. Men, och nu kommer det fina i kråksången, jag använde manual. M A N U A L! Och tog mig fram i programmet och skapade och skapade så det stod härliga till. Nåja, jag la in text i en mall och puttade in en liten ikon. Men notera att jag använde manual för att överhuvud taget komma ihåg hur jag skulle göra. Sen skickade jag allt vidare till den som ska godkänna eländet. Hoppas den är på semester, då har jag massor av tid att inte göra något på resten av dagarna. Jag är väldigt bra på att inte göra något. Imorgon måste jag nog tyvärr ägna mig åt statistik. Är det något som är värre än manualer så är det statistik. I alla fall när det inte leder till något annat än att en tredje och fjärde person tittar på statistiken och hummar. Jag tror att de hummar, för jag har inte märkt att de dragit några slutsatser av statistiken hittills. Men vad vet jag, jag är nog bara gnällig. Nu ska jag lägga in några fler räkningar som ska betalas den här månaden, av pengar som redan är slut. Jippi tjoho.

9 kommentarer:

Gafflan sa...

M A N U A L kändes seriöst tycker jag. Heja!
Jag har inte öppnat alla räkningar än men på jobbet har jag redan lagt in alla betalningar. Där har jag i alla fall ordning på torpet. ;)
Kram (jag tror att det blir en bättre dag i morgon)

Ellen sa...

Hjärtat! Det hände inte. Idag alltså - hände inte! Hade den hänt så skulle vi suttit och glott på varandra med en flaska skumpa. Och det gjorde vi ju inte. Tydligen. Tragisk historia.

Fru Venus sa...

Manual? Det låter som en karibisk förrätt, säkert god. Du har varit duktig idag vännen, imorgon kan du ta det lugnt. Nattikram

Knasterfaster sa...

Det är så blodiga scener på TV:n just nu att jag alldeles kommer av mig i kommenterandet. Jag är här i alla fall. Tänkte att du kanske ville veta att jag besökt dig.

Chrissan sa...

Manual? Vi kallar det kort och gott lathund.

Och statistik, vad ska det vara bra för???

Singelmamman sa...

Gafflan: Det måste bli en bättre dag imorgon. Allt annat är uteslutet! Kram

Ellen: En väldigt tragisk historia.

Fru Venus: Jag tänker absolut ta det lugnt imorgon. Hoppas att övriga på jobbet kan samarbeta med mig där.

Knasterfaster: Jag är väldigt glad att du är här.

Chrissan: Bra frågor du ställer. Tyvärr har jag inga svar.

Snokis sa...

Jag fick hufvudvärk när jag läste InDesign.

Fru Gårman sa...

Du har varit mycket duktig tycker jag. Hoppas att du får en massa tid över till att göra ingenting nu.

Singelmamman sa...

Snokis: Jag fick huvudvärk av att jobba i det programmet.

Fru Gårman: Hoppas jag med! Hålla alla tummar och tassar är du snäll.