torsdag 22 december 2011

Dimmigt och/eller suddigt

Det är ett obestämt väder. Jag är också lite obestämd. Och lite irriterad. Glömde göra mina sit up i morse och får kanske hoppa över dem idag. Om inte någon kan säga hur lång tid det ska gå från det att jag lämnat blod innan jag tränar?
Published with Blogger-droid v1.7.3

9 kommentarer:

Sus sa...

Du kan säkert träna ikväll då väl?

Det ser illa ut med min promenad i morgon =( svullen (nu snackar vi hälen), stel (fortfarande hälen) och konstig (även här hälen, faktiskt)

Jävla bajsfot.

Singelmamman sa...

Sus: Jag kan säkert träna. Tur att du förtydligade det där om hälen. Hade undrat väldigt annars. Jävla bajsfot är ett väldigt relevant uttryck. :-(

Anonym sa...

Det är nog ingen fara till kvällen.
Vädret gör att man känner sig lite trött och grinig men idag vänder det tydligen. Det påstås så på radion i alla fall ;)

Nina sa...

tror det går bra att göra 32 idag... är väl mest ett "helt pass" man ska undvika?! Obestämda dagar är trilska... men de går över, det är tur! Jag har också skjutit upp städeriet till sista-minuten... och fortsätter nog med uppskjutandet till nästa vecka... ska ju inte vara hemma ändå!

Fru Gårman sa...

Jag vill också bli blodgivare. Varför är jag inte det?

Suzan sa...

Dom rekommenderar att man inte tränar samma dag som man har lämnat blod utan vänta till dagen efter. Jag hade själv en spinningklass på trettio min samma kväll men laddade upp med extra druvsocker och tog det j-vligt lugnt. Utmana inte ödet! kram!

Singelmamman sa...

Livet innan liten: Det vänder, och kan bara bli ljusare och bättre!

Nina: Tror du? Hm, attans också.

Fru Gårman: Masa iväg med dig! Du får en liten minihälsokoll varje gång, lite juice och fika, en present eller skänker pengar plus, det som är huvudsaken; du ger liv!

Suzan: Nä inget pass för mig idag, men imorgon. Fast mina utmaningsövningar gör jag nog senare. Vid 20-tiden, då har det gått över sex timmar. Kul att vi lämnade blod båda två idag! :-)

Fru Venus sa...

Tror du inte det blir mindre suddigt om du tar på dig glasögonen?

Singelmamman sa...

Fru Venus: Tror du?