tisdag 13 december 2011

Jul är kul

Idag har jag skrivit nästan alla julkort. Jag som nästan aldrig skriver julkort. Jag tror att det är vädret. Kan inte julstämningen komma av sig själv får jag fixa det på konstgjort sätt. Pynta, och just det ja, stryka och hänga upp julgardinerna. Tänk om min lediga fredag före jul enbart kommer bli en lång, skön transportsträcka av julmusiksmissbruk. Efter träningen förstås. På söndag ska jag och tonårsdottern baka kakor och julgodis så mycket vi bara orkar. Ska det räcka till jul måste jag nog hejda det här julandet. Fast det är klart, jag har ju inte köpt en enda julklapp. En vet jag, och den ska jag köpa imorgon.

5 kommentarer:

Gafflan sa...

Julstämning har jag inte men hoppas hitta den på vinden när jag tar ner julpynt...vilken dag som helst faktiskt. Julklappar ska jag också handla...vilken dag som helst faktiskt.
Tack för underbara luciasången i morgonens inlägg...och för att du visade lökarna. ;D
Pöss

nillas liv på pinnen sa...

Julkort har jag inte skickat på hundra år. Men kanske får jag ett ryck något år, jag är ju ryck personifierad.

Knasterfaster sa...

Förra året skickade jag julkort. I år har jag inte ens tänkt på det. Jag har köpt en julklapp. Jag har beställt änglar, en snigel och böcker på nätet som jag hoppas kommer snart. Om jag hittar mina julgardiner så ska jag sätta upp dem. Du var den enda som lussade för mig idag. Den enda och den bästa!

The Queen of fucking Everything sa...

Jag har just varit på stadens luciakonsert. Inte ens då infann sig julstämningen?! När ett hundratal tärnor skred in från olika håll i den sluttande lokalen kunde jag bara tänka på att det påminde om en orchattack....=) Kram!

Singelmamman sa...

Gafflan: Det verkar som om du och jag är helt i fas. Med varandra i alla fall. Bra så.

Nilla: Ryck är bra! Ryck är till och med fantastiskt. Här går jag mest på ryck hela tiden. Nu är det julryck som gäller.

Knasterfaster: Det var snällt sagt om mitt luciatåg.

The Queen: Jag tror att vi rätt som det är hittar julkänslan. Jag hoppas! Kram