tisdag 20 december 2011

Det behöver inte hänga ihop

Hon är genomförkyld och hennes kompis påpekar att hennes jacka är bra tunn. Hon har jackan öppen och en tunn t-shirt under. Men hon är varm om fötterna i alla fall.
Published with Blogger-droid v1.7.3

13 kommentarer:

Ellen sa...

Ännu ett barn som går med rumpan bar. Jag blir galen. Och det är ju inte bättre med killar som har byssorna på halva baken så att man ser 3/4 av kallingarna.

Och tampongproblemet. För att inte tala om Frankrike. Där köper man tamponger i samma färg som hemma (förpackningarna ser likadana ut som ob hemma men dom heter annorlunda) och kommer hem och öppnar den rosa förpackningen och i ligger inte large (som hemma) utan S. Ja. Extrasmall. Varför då? När det är samma företag fast olika land.
XS var lixom för 2 barn sen...

novELLEN.

Singelmamman sa...

Kära novEllen: Jag tror hon hade glömt kjolen, för det här var nog det kortaste(!) jag hittills sett. De gör så, tampongföretagen, medvetet. För att förvirra oss och få oss att betala mer. Kram!

Fru Gårman sa...

Men alltså, undrar om inte hon fryser alldeles förfärligt om det där högra knäet?

Tankar vid midnatt sa...

Vet inte om du är lika gammal som mig att du kommer ihåg Mini, Midi och Maxi med tillhörande kappor och stövlar gjorda i plast? Påminner lite om detta...

Bella sa...

Men... Hon var ju varm om fötterna iallafall :)

Singelmamman sa...

Fru Gårman: Precis min undran.

Tankar: Tror att jag hört namnen, men har inget minne av dem.

Bella: Välkommen hit! Om jag inte redan sagt det.Att vara varm om fötterna är huvudsaken sägs det.

Fru Venus sa...

Var det "J"?

Snokis sa...

Hon äter säkert ingen mat heller. Typiskt snorungar.

Singelmamman sa...

Fru Venus: Nä, man skulle kanske kunna tro det.

Snokis: Hahaha! Ja verkligen typiska snorungar. Hon var arg för någon i hennes familj hade tagit hennes frukost. En Redbull.

Livsnjutaren sa...

Samma här,mössa ,halsduk,vantar och sen jeans som knappt hänger ihop. Hmmm,+ ständig feber. Åtgärd tack! Kram Fia.

Singelmamman sa...

Livsnjutaren: Skulle nog inte tänkt på det om det inte varit för tjejens kompis som påpekade hur tunt klädd hon var och hennes egen förkylning. Kram!

Madlar sa...

Hrrmmhr...och hur klädde vi oss i tonåren? Supersupertajta jeans, midjekort täckjacka med hudglipa där halva ryggen o njurarna vädrade fritt. Absolut ingen mössa eller halsduk, antingen seglargummistövlar eller iskalla näbbkängor. Som pricken över I:et satt en cigg i mungipan. Attans vad cool man var...och fullständigt genomfrusen.

Singelmamman sa...

Madlar: Säger absolut inget om det, noterade bara att tjejkompisen påpekade att jackan var tunn. Och jag att skorna var varma.
Jag frös aldrig när jag var ung. Nu fryser jag alltid. Hade kunnat tänkt mig det omvända faktiskt.