tisdag 8 februari 2011

Till dig anonyma Småländskan

Ja, du ska absolut göra det ikväll. Och så kommenterar du här, vad du tycker.

17 kommentarer:

Anonym sa...

Ringt till bästisväninnan,som tar med sig nåt tilltugg. (Tur det är någorlunda isfritt på cykelvägarna). Sen ska vi smaka av! Rapport kommer!
/Småländskan

Singelmamman sa...

Småländskan: Åh, den som ändå kunde vara med! Ha en trevlig tisdag.

Mammy sa...

Till Småländskan och Singelmamman!
Arkipelag i Mariehamn.

Anonym sa...

Och nu satte du igång en massa aktiviteter här. Herregud alltså! När syrran nollade för många år sen, firade utomlands, jag/vi såg till att hotellpersonalen placerade en fin flaska champagne på hennes/deras rum, som de skulle fira med. Jaja, de hade tydligen firat med mycket annat, så den där flaskan drog hon med hem. Den korkade vi upp flera år senare (ja, hon kan spara min syrra) och det var nog det bästa bubbel jag nånsin druckit. Naturligtvis minns jag inte vad det var jag hade levererat och vad vi drack ur senare. Ska kolla med henne om hon minns.
Vet inte om det är lite fusk att jämföra den med det vi ska prova ikväll.
/Småländskan

Anonym sa...

Arkipelag, jaha? Ja, som sagt jag minns inte namnet, bara annat därifrån *L*. Vet bara att kompisen och jag tog taxi från färjan till stället, det tog inte många minuter. Tack Mammy!
/Småländskan

Knasterfaster sa...

Vet du vad jag kom på alldeles nu? Vi har en flaska som jag tror heter Renée Brun (jag minns namn så dåligt och jag orkar inte gå till skåpet och kolla). Sambon köpte den i Champange-distriktet 1994. Är det ättika nu tror du eller går den att dricka?

Singelmamman sa...

Mammy: Så heter det ja! Tack.

Småländskan x 2: Det är lite fusk, så fantastisk tror jag inte du kommer att tycka att pungkrascharen är. Taxi! Ha det har jag också tagit. Nä det är inte så långt att gå men ibland känns det så.

Knasterfaster: Åh den kommer säkert att vara fantastisk! Lägg den på kylning och ta den i helgen om ni inte vill ta den en dag i veckan.

Knasterfaster sa...

Nu har jag tittat på flaskan. Den är från 1985. Kan det vara värd något tror du?

Singelmamman sa...

Knasterfaster: Det tror jag säkert. Googla på det, finns säkert någon information. Annars, drick den själva. Jag skulle stoppa den i kylen på en gång och dricka så for jag blev fri från förkylningen.

Fru Venus sa...

Åh....jag trodde det stod anonyma åländskan...

Singelmamman sa...

Fru Venus: Det skulle ändå inte gälla dig... :-D

Livsnjutaren sa...

Oj,oj såg ditt inlägg om svamp som är slut. Kommer ju upp i Mars. Ska jag ta med mer? 50 liter tar en stund att göra av med när man bara är en som äter;)

Singelmamman sa...

Livsnjutaren: Vi måste absolut ses i mars. Och jag tar gärna emot svamp!

Snokis sa...

Jag testar att äta semla. Det går bra. Och så tycker jag att Småländskan ska börja kryssa i namn i stället för anonym när hon kommenterar, då fattar man vem det är direkt.

Singelmamman sa...

Snokis: Bra, att det gick bra med semmelätandet. Och du har helt rätt. Småländskan, kryssa in namn nästa gång!

Småländskan sa...

*kryssar i namn*
Bubbelvattnet gav mersmak, så i morse tog jag inte bilen.

Singelmamman sa...

Småländskan: Så bra! Skönt när något jag rekommenderat får godkänt. :-)