söndag 1 augusti 2010

Inte konstigt om jag blir allergarisk

Säger som Tiger i Nalle Puh. Jag är allergarisk mot detta! Eller som min yngsta sa i femårs åldern när något nytt serverades till middag; nä tack jag är vegetarisk...

Vad jag pratar om? Grumme diskmedel. Jag köpte Natur och fick, tydligen i min enfald och den är ju stor, för mig att det skulle dofta just naturligt. Nästan inte alls tänkte jag. Men attans, varje gång jag använder diskmedlet så dröjer det några minuter sen så stinker hela köket av någon obestämd doft. Jag vete sjutton men inte luktar det som i naturen i alla fall. Nä jag får härda ut, och om ett år ungefär är den slut då blir det Yes igen.

9 kommentarer:

S sa...

Konstigt!? Men själv så använder jag bara "starka grejer", inbillar mig att det blir renare då... *s*

nillas liv på pinnen sa...

Jag känner igen det där och har en teori.
När man börjar skrubba så luckrar man upp den ingrodda skiten, du vet. Eftersom man kanske inte mäktar med att skrubba ända tills all skit är borta så har man, när man städat klart, liksom bara ruggat upp den yta på skiten som stängde odörerna inne. Förstår du?

Realisten sa...

Jag vill ju inte lägga mig i, men jag vill bara påpeka att det går att slänga diskmedlet och köpa en flaska Yes redan nu.

Chrissan sa...

Haha! Instämmer med Realisten.
Kasta skiten och köp nytt! :)

Singelmamman sa...

Stina: Jag är övertygad om att du har rätt.

Nilla: Intressant, inte så tokig teori. Då betyder det att min disk (min smutsdisk) luktar åt tvålhållet egentligen... Tål att tänka på.

Realisten: Förvånar inte mig att det rådet kommer från dig. Men jag har svårt att göra så. Oerhört svårt för att inte säga, nä det kan jag inte.

Chrissan: Nä, se svaret ovan. Så kan jag inte göra.

Maj Korner sa...

Kära Singelmamman,

Jag har ett liknande problem. Jag köpte toalettrengöring som luktar skit! Ja, inte skit kanske men ogott. Det problemet löste jag genom att köpa en ny flaska toalettrengöring.

Så nästa gäst som kommer hit riskerar att få en begagnad flaska toalettrengöring med sig hem, för jag har inte slängt den gamla än.

Hälsningar,
"En med liknande problem"

Singelmamman sa...

Kära " Maj, en med liknande problem": Det är ju ett lysande förslag. Jag tar det tipset rakt av. :-) Tack

Fru Venus sa...

Jag är nog inne på Nillas teori ;-) men vet du vad jag gör med ALLA olika sorters rengöringsmedel, Ajax, fönsterputs m.m., jag delar det på två och blandar ut det med lika mycket vatten! Skiten är så koncentrerad att det går ra att göra så, de vill bara sälja mycket, man behöver inte ha det så "starkt"!

Singelmamman sa...

Fru Venus: Hm, också en bra idé. Jag ska nog dela på det, ge bort hälften och kasta hälften.