tisdag 5 januari 2010

Bäst när det gäller

Läser mitt horoskåp för årets första vecka: "... när det kommer till kritan så är det du som bäst förmår att fatta välgrundade beslut..." Det står också "Den transformationsprocess du befinner dig mitt uppe i påverkar rätt många andra människor i ditt liv..." Det första är ju så självklart att det inte behövs någon kommentar. Men den andra meningen... Har helt missat själva transformationsprocessen. Kanske dags att ta tag i den.

4 kommentarer:

DDT sa...

Kan det vara födelsedagen horoskopet syftar på? Du håller på att förvandlas från en XX-åring till en XX+1-åring. Det kanske är dramatiskt?
Själv håller jag på att förvandlas till en tunikatant... jag är inte helt säker på hur det påverkar omvärlden. Men jag har en känsla av att det inte är helt positivt.

Singelmamman sa...

Tjockisen: Kan det vara så? Jag är om mindre ett dygn närmare 50 strecket än 40 strecket. Den processen känns kan jag säga. Svårt det där med din förvandling, men vad går du från?

Anonym sa...

Känns som att horoskåp är något helt annat än horoskop......
Sen är ju åldern bara en siffra, inget att hänga upp sig på. Säger jag, som också, om ett par ynka timmar även jag firar ytterliggare en födelsedag.
/Tvillingen

Singelmamman sa...

Anonym: Jo du kära tvilling, horo och horo är helt olika saker. Grattis igen på den stora dagen!