söndag 16 augusti 2009

Här är jag

Åkte till kära vännens nya sommarstuga och något magiskt hände. Jag glömde tid och rum och blogg! Hörde du, bloggen också. Det är så fantastiskt härligt att vara i Årsta Havsbad och umgås med vännerna C och B. Det var bara en liten detalj som fick mig att sätta kaffet, eller snarare vinet i fel strupe. Arbetskamraten C tillika vän, fortfarande, hade inte fått det reportage till vår medlemstidning som det var tänkt så nu var lilla kåseriet/faktarutan helt plötsligt ett uppslag och jag, jag skulle leverera. Jo tjena.

På grund av det eller för mycket alkohol på fredagen så gick lördagen i en dimma. En intervju gjordes, en sjuhelsikes bra sådan också. Tyvärr tyckte jag inte att det gick lika bra att få ner det på papper idag. Det var ytterligare en liten till hake här, texten måste vara klar, superklar på måndag kväll, eftersom lämning är på tisdag.

Nåväl, det blir säkert bra till slut, och tonårsdottern är rejält ledsen över att behöva lämna semesterparadiset redan ikväll. Den av mig "påtvingade" middagen på stan gjorde livet lite lättare att leva. Lite i alla fall. Sen fick hon agera polistjallare, och peka ut några tonårsligister som hon hade koll på.

Livet är fullt av överraskningar. Nu ska jag överraska mina tonåringar, vi ska hänga tvätt, de tror att vi ska mysa i soffan. Ha, ha, ha! *skrattar djävulskt*

6 kommentarer:

Yasha sa...

*skrockar* Det är underbart att få bestämma! När det nu går vägen... *muttrar*

Skönt du verkar ha haft det! *mys*

Singelmamman sa...

Yasha: Superskönt. Önskar dig en bra vecka, till att börja med.

Suzan sa...

haha, stackars ungar!

Singelmamman sa...

Suzan: Äh, de ska härdas... ;-D

Ann-Louise sa...

Åh, vilken härlig sadistöverraskning! Nu gav du mig huvudbry...perfekt bestraffning för obstinata tonåringar :)

Singelmamman sa...

Ann-Louise: Visst är det bra!