torsdag 27 augusti 2009

Grön i fejset

Idag är det tvn som spelar oss ett spratt. Färgerna altenerar mellan normal och skrikiga orange/grön/röda. Och så flimrar allt oregelbundet. Heja ComHem. Imorgon kanske telefonen kan få vara i centrum. Förvränga våra röster, bara låta varannat ord höras. Ser verkligen fram emot det.

För övrigt är jag helt plötsligt trött. Behagligt trött. Så ikväll blir det inte någon uppesittarkväll. Men jag ska testa spikmattan som jag köpt. Undrar hur det går för Stort o smått?

6 kommentarer:

Yasha sa...

Färgskiftningar på digitala saker har ofta en naturlig och lätt åtgärdad förklaring, nämligen att någon kabel inte sitter som den ska. Typ glapp eller så. *s*

Hoppas det löser sig. Irriterande j-a apparater. OCH leverantörer.

Singelmamman sa...

Yasha: Du har helt rätt, det är tydligen skart (heter det så?) kabeln som glappar. (Jag frågade äldsta tonåringen som vet allt sånt) Den åkte väl ut igår när jag drog ut alla nätkablar.

Mofsan sa...

Hehe spikmatta..hm..ok..*säger inget*
Ha nu en så himla bäst vistelse på annan plats, för det är väl i dag du far? Jag kan också vara senil. Det är vanligt vid 38 års ålder. Hur som haver, jag väntar på ditt mail som du lovade. Han bör vara över 1.80 lång och andas utan respirator.

Singelmamman sa...

Strunt samma för vad spikmattan kan göra för under. Skönt är det i alla fall. Thats enough for me.
Och nu tycker jag att du höjt kraven lite väl mycket. Men jag ska göra mitt bästa, få se vad jag kan mejla iväg.

segsliten sa...

Vad gör inte Comhem för att sätta färg på din tillvaro? :)
Kram ☺

stort och smått sa...

Jodå! Jag glömmer använda den alltsomoftast, jag är så satans trött nu för tiden! Men när jag väl ligger på den njuter jag verkligen! Och sover som ett barn efteråt!
Ska nog lägga min spända rygg på den ikväll tror jag!