onsdag 19 augusti 2009

Förvirringen är mer än total

Hur snurrig kan jag bli på en skala utan att rotera? Jag har vid ett antal jobb- (och bloggsammanhang) klistrat in felaktig text. Exempel; jag ska kommentera på någons blogg och skriver in Singelmamman och sen ska jag klistra in adressen. Men ser inte att det är någon annan text som jag klistrar in. Så kära bloggvän, om du råkar hitta detta, strunta inte i kommentaren men sätt det på mitt förvirringskonto och låtsas som det regnar. Fast här skiner solen fortfarande, som tur är.

6 kommentarer:

stort och smått sa...

Haha! Sånt där är ju underbart!!! (Det betyder att jag inte är ensam om att göra förvirrade saker!)

Ann-Louise sa...

Du ska ha semester snart va? Bra.

Min förvirring brukar bestå i att jag skickar fel mejl till fel personer på jobbet. Om det är en person jag gillar brukar jag sätta en liten knorr på slutet och skoja till det. Ibland riktigt fräckt om det är nån jag gillar lite extra. Inte så kul dock när det hamnar fel. Jag ska berätta nån gång när jag inte rodnar så lätt:)

trollpackan sa...

Hmm...okey, fast det är sol här också;)

stort och smått sa...

Jag vill höra Ann-Louises berätta!!!! =)

Anna sa...

Liknar mig när jag skriver mina inlägg. Först skriver - sedan vill jag ändra - och så ändrar jag - och då brukar det bli lite fel... ;)

Singelmamman sa...

Stort o smått: Ha, nä jag är bara inte så modig så jag berättar allt. Du framstår som ett under av organisatorisk förmåga jämfört med mig.

Ann-Louise: Ja, semester mycket snart.

Trollpackan: Härligr.

Stort o smått, igen: Håller med, fram med historien/alla historier Ann-Louise.

Anna: Härligt att vi är fler.