tisdag 18 augusti 2009

Djävla, djävla eländiga

Tänkte ju byta från ComHem, rubbet. Tv, telefon, bredband. Till Telia. Men efter två månaders ringande till dem, brev som kommer tillbaka och mer ringande till dem så får jag idag hem ett brev som säger att de nu "härmed bekräftar att överflyttningen är avbruten". AVBRUTEN!? Vad i alla glödhetars självaste elände? Vem har sagt att jag vill avbryta, och när jag ringer får jag svaret att de tyvärr inte kan se varför. Men för sjutton gubbar! Hur svårt kan det vara att leverera det jag beställt. Suck, så om inget görs de närmaste dagarna har jag varken tv, telefon eller bredband. Och Telia mister en kund innan de ens hunnit få en.

Men kvällen med dottern blev mysig. Hon ville bara umgås, och komma på en present till sin bror. Jag vet inte heller vad jag ska ge min son. Svårt när han säger att han redan har allt.

6 kommentarer:

M. sa...

Ja, haha dom får verkligen skylla sig själva!

Det verkar mer regel än undantag att det är meckit med telefonbolag nuförtiden. Jag vet ingen som är riktigt nöjd med servicen, faktiskt! Oberoende av bolag...

Gott att få lite häng med tjejen :) Lycka till att hitta på nån present! Tänk, ditt barn saknar inget, säger han. Va bra :)

stort och smått sa...

Telia är skit. Och jag är fortfarande sur över att jag är så dålig på shopping....

Nu ska jag ta mig lite skönhetssömn! Ser fram emot att vakna snygg och skön i morgon!

Anna sa...

Tråkigt när det krånglar!

Och alltid lika svårt att komma på presenter till ungdomarna när de växer upp. Men upplevelser brukar vara populärt. Biljett till konsert kanske...

Singelmamman sa...

M: Ja mina tonåringar är underbara.

Stort o Smått: Äh, för mig låter det som en shopping a´la Singelmamman.

Anna: Ja, du har rätt, en upplevelse vore det bästa.

Ann-Louise sa...

Och bloggen mister en av sina häftigaste skribenter *Ringer Telia direkt och ryar*

Singelmamman sa...

Ann-Louise: Jag är ovan vid beröm och rodnar så jag är lika röd som en solmogen tomat. Niger och bockar. Kram!