tisdag 4 augusti 2009

Fick väcka tuppen

Kunde inte sova, vaknade redan vid 5. Hur sannolikt är det? Men hur sannolikt är det att vinna också? Måste ta reda på antal vinster, lottköpare och hoppas att någon räknar ut hur många procents chans jag har att vinna. Jag vet, jag tjatar, men jag ska sluta med det snart.

I dag ska tonårsdottern följa med mig till jobbet. Trevligt. Och så räddar hon mig från träningen, vi kommer säkert att vara tvungna att gå genom stan hem, förbi lite affärer, in i affärer. Och jag behöver ju verkligen den där bikiniburkan nu.

Nä, nu ska jag steka halloumi, och göra en tomatomelett att ta med till jobbet, min frukost. Vi får höras sen.

9 kommentarer:

Mofsan sa...

Men herregud å andra religiösa samfund! Jag kommer nog aldrig få se ett sånt här tidigt inlägg från dig ever. jag printar genast ut det och tejpar det ovanför min säng.
Och du lagar frukost som värsta gormékocken. Jag är så impad.*gapar*

Psst har du checkat febern?

Singelmamman sa...

Tjosan Mofsan! Nä du, läs och memmorera, tiden alltså. Jag kommer never ever aldrig att skriva ett inlägg så tidigt igen. Men så skiner solen också!
Febern har slagit i topp, jajjamensan.

Singel i storstan sa...

Klart det ska shoppas loss om man vunnit pengar! Grattis!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Hahaha, har du vunnit pengar, fan vad roligt. Klart du får tjata, tjata på vet jag. Men hur gick det med den förra burkan, jag kanske har fått svar på det men missat det, du behövde en bikini förut med. Hur såg den ut, den du hade i skärgården? Har en liten äcklig känsla av att jag redan fått reda på det men jag skyller på bröllopsiver, den gjorde mej vimsig för en stund.

Singelmamman sa...

Singel: Tackar, jo min dotter har nog i tanken redan gjort av med allt :-)

Tandgnisslur: Klart du har haft annat att tänka på. I skärgården behövde jag inte ngn bikini/burka, där gick jag som gud skapat mig, fast några kilo tyngre. Bara får och fåglar som vittnen. Men snart stundar Italien, och där lär de nog inte bli så impade om jag visar min häck och övriga kropp.

Singelmamman sa...

Till alla nyfikna, den borttagna kommentaren var bara en dubbelkommentar.

DDT sa...

Men har du vunnit?
GRATTIS!!
Det måste jag ju nästan fira. Det får bli bacon och brieost. Och jag kommer att skylla på dig på torsdag. Men det kan det väl vara värt?
Massor av grattis igen!

Singelmamman sa...

Jag idag: Tack så aldra hjärtandes. Men du, man, typ du och jag, får äta massor av bacon och brie med min nya diet. Och den funkar. *hoppas, hoppas, hoppas*