fredag 14 augusti 2009

Före och nu också efter

Så är det dags. Dottern ska utnyttja sin födelsedagspresent jag gett henne. Nya naglar. Så här ser hennes naglar ut före förvandlingen.

Och så en väsentlig skillnad! Mycket snygga, men som den förståndiga och supertråkiga mor jag är så undrar jag hur praktiskt det är med så långa naglar. (ska jag säga som brukar ha mycket, mycket längre naglar, fast det är ju skillnad.)

7 kommentarer:

nilla sa...

Himla snyggt (och himla opraktiskt).

//En till tråkmåns

Ann-Louise sa...

Snyggt! Och så mycket snyggare det blir med ringar till såna naglar. Jag höll på ett tag och gick o fixade dem, men det var ett himla krångel (och dyrt). Så nu sitter jag i stället här med naturligt långa, friska, starka och välmanikyrerade naglar. Not.

nilla sa...

Alltså, hallå, vart har du tagit vägen nu då? *suckar*

Anonym sa...

Det där har jag testat, stod ut i tre dagar, bara för att jag gjorde dem två dagar innan bröllopet, annars hade jag bara stått ut en dag. Men den dagen, oj vad snyggt det var, inget skulle jag göra heller och jag känner att där hörde jag hemma. Jetset, glamour, sysslolöshet. Ok, inte de första två men sysslolösheten stämmer, jag njöt av att inget göra.

stort och smått sa...

Jag gick och fixade mina naglar på salong innan barnen kom. Himla opraktiskt. Allt tog mkt längre tid när man skulle tänka sig för, för att inte förstöra naglarna.
Men ack så snyggt!
Nu, om jag vill vara extra fin, köper jag lösnaglar på Åhlens eller Lindex. De sitter perfekt en dag, kanske två. Sen är det skönt att slippa dem!

Anna sa...

Ja, här är en till som bojkottat långa naglar. Himla opraktiskt. Men visst är det snyggt... ;)

Singelmamman sa...

Nilla: Ursäkta! Här är jag! Har varit strandsatt. Lovar, ska inte göra om det.
Ann-Louise: Fast jag har långa, egna, riktigt starka naglar och det är klart att dotter vill ha likadana.
Tandgnisslur, stort o smått, och Anna; Jag är rädd för att jag gett dottern fixa idéer. Jag har själv alltid långa naglar och trivs jättebra i det. Men det är ju inte så dyrt förstås.