lördag 22 augusti 2009

Det är inte jag i badet

Utan vår beskärda del av kräftfångsten, inte lika många som i fjol men lika gigantiska. Kan lugna alla kräsmagade bloggläsare, det är ju inte precis en elefant som ska bajsa av sig. Så det blir inte mer skräp i mitt badkar än ungarnas leriga stövlar kan dra in.
Vi grillade korv, rodde båt och fångade kräftor, grillade korv, tröstade Ricky* som ville springa runt men inte fick. Grillade ännu mer korv och hade allmänt kul. Varrmt i luften, inget regn. Precis som det ska vara. I morgon ska de dö. Synd om dem, men de har tyvärr satt sina sista bajsränder.

*Ett och ett halvt år blandning mellan Labrador och Stövare.

12 kommentarer:

Singel i storstan sa...

Som sagt, spindelliknande djur! Fast större! Och som nyps!

Du skulle inte vara så kaxig om du vaknade upp och dom där krälade omkring i din säng! *ryser*

Kräftor ska vara röda och döda, annars kommer dom inte innanför min tröskel. Men jag kan gärna komma över på kräftskivan! ;-) När dom är färdigkokta...

stort och smått sa...

Jag håller nog med Singel i storstan, de ska helst vara döda och röda! Jag får blandade känslor inför kräftfiske och kok... Men äta dem är trevligt!

Mofsan sa...

Hahaha jag skulle inte våga sova med dem lösa i badkaret. Skulle MINST försöka täcka badkaret eller nått! Hur gick det? Är alla överallt nu eller?

nilla sa...

Vilka sjåpisar som kommenterat här. Om det inte vore för att de bajsar skulle jag absolut kunna tänka mig att ha dem i en balja i sovrummet. Så att jag såg om de försökte rymma på natten för det vill man ju inte när man har jobbat hårt för att fiska upp dem ur sjön.

Mofsan sa...

Tss Nilla NU är du kaxig ja -flera mil bort från den riktiga "faran" *fnys*
;)
Möjligen skulle jag ha dem i sovrummet för att få mig ett nyp, singel som jag är

Maj Korner sa...

Min mamma hade en ål i badkaret ett tag. Den fick jag inte bada med.

RANA sa...

"Men de har tyvärr satt sina sista bajsränder."

Haha, jag önskar jag hade skrivit det.

Kram, Rana

Singelmamman sa...

Kära bloggvänner: inte alls dramatiskt, de märktes knappt, och som Rana uppmärksammat, nu är det slut.

Singelmamman sa...

RAna: Trevligt att se dig här! Och fin blogg du har.

Suzan sa...

åhh.. dom ser as-läskiga ut!

Anonym sa...

Jeeeezzz vad äckliga de ser ut, värre än spindlar till och med. Nu dröjer det innan jag lägger mej i mitt badkar, haha, så fort jag blundar kommer de krypande i tanken som nån sorts uppblåsta tvestjärtar. Var de goda?

Singelmamman sa...

Suz och tandgnisslur: De är verkligen inte äckliga eller läskiga när de väl kommer i badkaret. Men svårt att göra rent efter dem.