tisdag 22 mars 2011

Kanske läge nu

12°C ute inte mycket vind. Kanske läge nu att övergå till bara ett par vantar. Yllekoftan är inte helt nödvändig känner jag. Men jag gör som min mormor sa; man ska svettas in våren. I Hammarbybacken är liftarna fortfarande igång.
Published with Blogger-droid v1.6.7

9 kommentarer:

Småländskan sa...

Inte mycket vind?? Här är det full storm, men ljum storm. Nu tar stormen tag i isbältet i oceanen Kalmarsund! Tror jag i alla fall...

Fru Venus sa...

Snygg han va den där förriga ;-) Jag kör T-shirt utan jacka på dagarna nu :-)Kvällskram

Knasterfaster sa...

Jag gick utan vantar från min arbetsplats till bilen på arbetsplatsparkeringen idag. Det gick bra. Det blåste som sjutton men det var ljumma vindar. Blåbärsbullar? Det kan vara gott.

Maj Korner sa...

Det är bra. Då vet jag vem de pratar om i trafikrapporten i morrn bitti. "Naken dam, endast iklädd vantar promenerar och orsakar trafikstockning"

Kristina sa...

Oj, funderade just på om jag skulle skriva (ytterligare) ett inlägg om våren.
Alla klär sig vårigt utanför mitt fönster, utom småbarn som sitter i vagn och äldre människor som fortfarande tror att man skall svettas in våren och frysa in hösten... Å så dom som laggt 700:- på en mössa med kanintofs, dom envisas med att ha mössa även idag.
Väljer att inte skriva det inlägget eftersom jag har goda vänner som kan ta det personligt.
:-)

Den där tjockisen sa...

Jag litar inte på mars. Så fort jag byter till vårskor eller lämnar vantarna hemma kan man ge sig fan på att det kommer snöblandat horisontellt regn och stormvindar.

Singelmamman sa...

Småländskan: Nä ingen vind att tala om. så då gör jag inte det.

Fru Venus: Herregud! Jag har tagit fram den lite tunnare vinterjackan, vågar som sagt kanske ha ett par vantar istället för två, och halsduk, ja självklart.

Knasterfaster: Ja en sån sträcka kan jag också gå utan vantar. Jag tror blåbärsbullarna var goda, jag åt ingen.

Kristina: Fast jag fryser så mycket, så jag tar det säkra före det osäkra. Men mina tonåringar klär sig lite mindre vintrigt!

Tjockisen: Samma här, så jag tycker att vi behåller våra vinterkläder lite till. För alla andras skull alltså.

Fru Gårman sa...

Jag kommer att svettas mig själv mager, har ingen vårjacka och letat i veckor utan att hitta någon snygg. Vägrar att köpa en sån där rynkig volangvariant som tydligen är mode nu. Inte jag alls en sån. Inte ett dugg.

Singelmamman sa...

Fru Gårman: En rynkig volangvariant? Vad är det för något?