lördag 10 oktober 2009

Promenad i solen

Promenad, det låter ordentligt. Inget mjäkigt strosande, nä rejäla sjumila kliv som förflyttar mig snabbt och effektivt framåt. Det ska jag ägna mig åt om en stund. Tillsammans med en tidigare arbetskamrat till mig. E, vi stötte ihop på träningen i onsdags. E har sedan augusti, tror jag att det är, gått ner 11 kilo! Wow säger jag. Och hon vill ner lite till.

Senast jag såg E var på mitt cocktailparty i januari. Och jag kollar på korten, det ÄR stor skillnad på E då och nu. Kul.

Tonåringarna, alla tre, sover, eller åtminstone håller sig på rummen. Själv vill jag nog att de ska vakna, tänkte göra en omelett med bacon och steka lite halloumi till frukost. Har druckit en kopp te och ätit en halv blodgrape. Men lite till vill jag allt ha innan jag promenerar.

4 kommentarer:

Maj Korner sa...

Sitter oxå och laddar för en promenad, ska bara försöka få kroppen att inse detsamma. Och så måste jag ha lite kaffe först.

Jag har dotterns busskort så jag kan gå tills jag tröttnar utan att behöva tänka på att vända tillbaka till bilen. Gratis liksom.

Singelmamman sa...

Maj: Jag har också busskortet med. Bra-att-ha.

Agneta sa...

Jag ska inte ut och gå idag.

Singelmamman sa...

Stort o smått: Va? Varför inte...