lördag 13 juni 2009

Disigt

Det regnar inte, istället är det ett konstigt ljus och disigt. Vännen kom med bageribakade, nyköpta frallor till frukost. Näst efter eget bakat bröd är det så attans gott. Känner mig slö och ostressad idag. Ska strax promenera upp till nästa centrum, som har både apotek och systembolag. Köpa en flaska rött, för i kväll ska jag göra Garlicas pepparotsstuvade renskav. Till det ett litet kraftigare rödvin tror jag.

Idag har jag lagt till en länk i högerspalten, eller rättare sagt två. Monas Universum la ut spåret och sen var det bara att följa efter, den ena är Jos@jes. Har inte hunnit läsa så mycket av det hon skriver, men det jag läst är kanon. Det visar att man kan se livet med en gnutta humor, vilka vägar livet än tar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm, ska kolla i kanten och ta mej en titt.

lastbilstanten sa...

Frallor... goooda vita kolhydrater... *längtar*. Fast å andra sidan har jag gått ner 4 kg på 3 veckor genom att hålla mig borta från dom godsakerna. Man får lida pin för att vara fin, helt enkelt.

Singelmamman sa...

Tandgnisslur: Den andra är Peter Barlach.

Lastbilstanten: Så bra jobbat! Djupt imponerad. Det borde jag också. (men bagerier har numera gott grovt bröd, även som frallor)

Jos sa...

tack för länkningen. och för alla glada tillrop när lvet är svårt. de stärker.