onsdag 3 juni 2009

Men för sjutton

Jag är bäst! I går fixade jag och sonen (mest sonen) matsäck till hans utflykt. Matig kycklingmacka, visst heter det så i alla recept? Har alltid undrat vad det är om det inte är matigt?

Och i dag, herre min skapare, i dag på morgonen fixade jag couscous till dotterns matiga couscous sallad med fetaost, kyckling och tomat. (kokade alltså upp vatten i tekokaren och hällde över couscousen som låg i en skål. Verkligen avancerat)

Men ändå, jag var där, skulle kunna tänka mig en guldstjärna här.

5 kommentarer:

Anna sa...

Cous cous, ja... Ska erkänna en sak.

Har aldrig lagat detta. Men om det handlar om att koka upp vatten och hälla över grynen, ska nog jag också kunna fixa det.

Imorgon är det jag som går och inhandlar mig dessa små gryn... =)

Singelmamman sa...

Anna: Det är så lätt så en blind höna kan fixa grynen. *Lovar*. Och gott, men det behövs lite "grejs i" för att ge smak.

Mofsan sa...

Du förtjänar en bakdörr, ett biltak, 2 hjul från en Ford samt en domkraft.
Vilket race av flitighet du har kommit i då! Blir man sådan av champagne?

nillas liv på pinnen sa...

Definitivt värt en guldstjärna!!!
Inte bara matsäckar, utan rafinerade såna också!

Singelmamman sa...

Mofsan: smyger du runt min bil, den röda fina Forden, och kollar vad jag behöver? Bra, för domkraften har jag ingen aning om var den är. Och ja, champagne har helande kraft, det visste säkert redan de gamla grekerna!

Nilla: Hm, jo det sitter nog i sen tonåringarna var små och gick på Ur o Skur dagis, föräldrakooperativ. Numera gör de själva sina matsäckar, jag hejjar bara på!