tisdag 30 november 2010

Död råtta

Förbannar katten och undrar var den döda råttan är någonstans. Inser att det inte kan vara kattens fel, jag har ju liksom inte någon katt. Men döda-rått-lukten ligger kvar i lägenheten. Den kommer från badrummet, där jag nyligen skurade badrummet och rensade avloppen. På det igen alltså, skura, skura, rensa, rensa, riva ner duschdrapperistången och få en smäll i huvudet. Tur att den inte tog på något ömtåligt ställe. Lukten kan  knappast bero på att vi duschar för lite i den här familjen. Visst, jag duschar nästan aldrig hemma utan oftast på gymmet. Men hallå! Jag har tonåringar.

6 kommentarer:

Gafflan sa...

Den där doften är vidrig. För något år sedan hade antagligen en liten musstackare gått upp i trossbotten i vårt hus, köksregionen, och h-te vad det luktade! Innan vi fattade att det var ett lik någonstans hann jag skura mig halvt till döds. Liket uppdagades aldrig, däremot spår efter var autobahn in i huset gick ;D

Singelmamman sa...

Gafflan: Hemma hos mina föräldrar i deras hus hade min katt lagt en mus bakom spisen. Den luktade inte kanelbulle. Men jag har inget hus...

Daniel sa...

Nå får ha någon expert att titta på rören!
Kan va lågnt inne! ush för sånt!

Singelmamman sa...

Daniel: Ja du har helt rätt. Den där någon ska också få sätta i nya lysrör och fixa en okynnesspolande toastol också. Usch för allt sånt.

Anonym sa...

Du bor väl i lägenhet? Jag gör så (bostadsrätt) numera och det kommer ibland en otrolig jävla odör från tvättstället eller badkaret eller nåt där i badrummet. Nu ska det högtrycksspolas här i kök och badrum, eftersom det tydligen inte är dags för stambyte.
/Småländskan

Mia sa...

Finns det en insats som du tagit ur när du rengjort? Isf kan det vara den som inte är riktigt tillbaka satt och "läcker". Så var det nämligen i mitt badrum.Det räcker med nanomillimeter och det stinker illa.