fredag 7 maj 2010

Med trosorna ut och in

Spelade inte någon större roll för träningen. Värre var det att jag knappt var vaken vid själva träningen, något bättre blev det efteråt. Men jag känner fortfarande att jag har en bit kvar till jag vaknar. Ska ut och köpa lite mousserande, rosa bubblor, till födelsedagsfirande imorgon. Bästa B har fyllt år och jag och A ska fira henne med något litet äventyr och sen middag på Nynäshamns Havsbad. Ska bli jättekul.

Ikväll ska jag äta lite riktig mat för första gången på tre veckor. Sallad och kyckling får det bli. Och jag tänker smutta lite... hm, på ett glas rött vin också.

Vad har du för planer för ikväll?

7 kommentarer:

Mitt i Fågelsången sa...

Rosa bubbel är aldrig fel!

Barnlös helg och flytt om 1,5, ihop med hus i full renovering = inga sysselsättningsproblem ikväll. Fast dricka bubbel vore ju helt klart roligare :)

Fru Venus sa...

Bära ner mitt ANDRA sängöverkast som ska med till Sverige och morsan på tvätt i morgon... Det blir lugnt ikväll, ska ombord på Stockholmsbåten kl. 04.25 i morgon bitti... Bubbla lite för mig också :-)

Singelmamman sa...

Mitt i: Oj ja då har du att göra! Kan bara önska lycka till så får du skåla när du flyttat in!

Fru Venus: Jag bubblar gärna för dig också! och sen kanske tillsammans. Hur länge stannar du i Sthlm?

Mollamaja sa...

Inga planer så här långt, men jag NJUTER med dig. Efter pulver är det obeskrivligt vadgott lite kyckling och grönsaker kan smaka...
Ha en underbar helg!

Realisten sa...

Det viktigaste är att dom är hela. trosorna alltså.

Anonym sa...

Min kväll är lite lik din kväll. Sallad och vin. Tar det lite lugnt...

Singelmamman sa...

Mollamaja: Japp, vi njuter ihop!
:-)

Realisten: Absolut.

Aprillan: Japp. Och allt gick bra.