söndag 2 maj 2010

Det är alltså en sån dag

Jaha, gårdagens solnedgång skvallrade om strålande väder. Och det är det. Så nu har jag ätit frukost och tänker tvätta mina fönster så att jag ser hur fint det är också. Allt beror på de här sopporna. Ja inte solen då förstås, men mitt nya pigga jag. Det är jobbigt att vara så här rastlös och vilja fixa och göra en massa saker. Jag är mer van och bekväm med att ligga på soffan.

Dessutom har jag en finne mellan brösten, större än alla Isländska vulkaner tillsammans, och när den exploderar så vet jag att det inte är aska som kommer ut.

9 kommentarer:

Mitt i Fågelsången sa...

Visst är det härligt med all energi! Körde ju ett par v soppa i januari, och märkte tydlig skillnad. När jag sedan började träna dessutom, så vart det ju inte sämre på energifronten!

Och du, vi vill inte ha några fler inskränkningar i flyget, så var glad du att det inte är aska så du får stå till svars...

Singelmamman sa...

Mitt i: Jo jag antar att det är härligt med energi. Men... jag är ovan. Och nä jag ska inte orsaka några fler flyguppehåll.

Fru Venus sa...

Oj! Passa på och väga dig före och efter det "tredje bröstet" ;-) Och du, jag ÄR sumo mitt på, mäter 119 cm runt om , till mina 162,5 cm...

Mofsan sa...

Urk..flygstörningar pga av ditt gucko i finnen mellan bröna? Hm näää
Här yr snön som fan runt knutarna och det kom 2 dm nysnö inatt som nu drivs av en vansinnig vind. Jag ska göra något jag inte har gjort på länge, ta en dag i soffan framför tvn. Soft is nice

Anonym sa...

Du får köra polojumper på bloggträffen:-)

Gafflan sa...

Kan jag få lite energi av dig? Jag tycks ha tappat bort min, fast jag är inte förvånad när det gäller sånna saker. Jag är lite av en expert på att tappa viktiga saker som energi.
Varför får man finnar när man är fullvuxen? Jag tror det beror på din flytande föda. Rensning pågår liksom ;D
Ha det bäst.

Lilla Blå sa...

Du har en finne mellan brösten? Vad gör han där? Behöver han vidare instruktioner?
Kom han med över med färjan?

Singelmamman sa...

Fru Venus: Jag har vägt mig före, som tur är. Jag säger som Nalle Puh. Du kanske bara är lite för kort?

Mofsan: Urk och blä för mer snö. Nu är jag glad att våren är på väg. Men en soffdag ska jag också ta, vilket år som helst.

Fiffilura: Absolut om den inte exploderat innan.

Gafflan: Jag skickar mer än gärna över lite energi. Övriga i familjen är INTE glad åt mig just nu. Finnar när man är äldre än 18 borde förbjudas.

Singelmamman sa...

Lilla Blå: Jag tror han är en illegal båtflykting. Och vad han gör där har jag ingen aning om. Men bort ska han.