söndag 26 april 2009

Sov, sov gott.

Ibland ger jag bara fan i saker och ting. Just nu är det så, klockan är mycket, för mycket och jag har haft en härlig kväll med bästa vännen och några andra rara tjejs,brudar. Men hemma igen är/blir det lite antiklimax. Vad beror det på?

Nu är jag trött och imorgon är helgen slut och kidsen ska göra sig beredda att gå till fadern. Piss, ja jag vet att det är föga salongmässigt, men jag håller masken alldeles för mycket. Inte bara utåt, minst lika mycket för mig själv.

Imorgon blir det kanske fönstertvätt, det blir alldeles säkert grillat i vännens sommarstuga och yogan på kvällen. Thank good for yoga.

Dessutom börjar jag få tandvärk och idag från affären fick jag ett stenskott i vindrutan. Jag undrar hur Dalai Lama egentligen gör...?

4 kommentarer:

Mofsan sa...

Känner igen känslan-kan vara av tomhet ibland kanske?
Men som du skriver själv: Allt blir mycket bättre om vi sover på saken.
Du är klok du.

Singelmamman sa...

God morgon Mofsan! Tack för det. Jo visst blir det bättre av sömn, men idag har jag en självförhållande huvudvärk. Det går visst åt mycket vin för att prata.

DDT sa...

Jag tröstar mig med att DL har blivit trimmad i lugn och harmoni sedan späd ålder. Jag har varit hysterisk i årtionden. Det krävs antagligen några veckor innan jag uppnår DL:s nivå.
Kanske en månad...

Singelmamman sa...

Jag idag: Åh du verkar så klok och lugn. Tror säkert att du inte behöver mer än fyra veckor. Själv behöver jag nog resten av livet.