onsdag 29 april 2009

Lik i garderoben och andra som vill ha sällskap

Genomlidit en dag på jobbet. Fast med gott humör från min sida i alla fall. Men uj, uj. Eller om du föredrar, attans vad det står illa till när man (läs jag) skrapar på den glättiga ytan. Ibland undrar jag om jag är den enda som tycker det är kul att varje dag skutta upp till samma arbetsplats år efter år. (se tidigare inlägg på detta tema, typ alla gör ju som de ska...)

Nåväl jag ska inte raljera allt för mycket. Bra jobbdag, en avtackning av en trotjänare som får sparken på grund av så kallad arbetsbrist. Trotjänaren har jobbat 30 år! jo så är det, i företaget och närmaste chef raljerar och säger: "tänker inte hålla ett jättelångt tal, egentligen skulle vi väl alla gå ut och spela golf en så här fin dag, men först ska du ha några blommor". Att inte jag tog fram pistolen och sköt nämnda chef på fläcken kan förklaras med att jag inte har någon pistol. Synd.

2 kommentarer:

Mofsan sa...

*skrattar* Och i min Saltgruva så slutade en blivande pensionär. (men talet hölls på någon middag som jag vägrade att deltaga i)Det enda skojsiga på den dagen-att den bjöds på tårta
Ha en skön valborg.
Kram

Singelmamman sa...

Ja du, det är skönt med alla fantastiska människor som förgyller vardagen.

En fantastiskt skön och avkopplande valborg på dig med!
Kram