torsdag 30 juli 2009

Medan du sover

Jag och Stort o smått får inte en blund i ögonen. Hon på grund av man som gått ut, och jag som jagar spindlar och flygfän. F-n. Hann just sätta mig igen på toan, och tro på den lede! Nu sitter en i samma storlek som den förra, jättespindel och bara väntar på att hoppa på mig. Den här är till och med värre! Den viftar med ett av sina hundra (nåja åtta då) ben mot mig som om den vill säga:
"Vänta du bara, snart kommer jag och... "(medger att jag är lite oklar på vad exakt som kommer hända med mig men något hemskt är jag säker på)
Sonen som nu är van med att hans mamma sitter på toan med byxorna nere vid anklarna och piper, kommer och även denna gång bär han ut eländesspindeln. Förnärmat säger han "Jo det är klart jag gjorde" när jag säger att du slängde nog inte ut den förra. Mitt hjärta har högre puls än när jag ser Lundell.

Ligger i sängen för att återhämta mig, när mördarfjärilen får spatt och dras både till sänglampan och datorn, villt flaxande omkring mitt ansikte. FÖRSVINN FÖR FAN! JAG VILL VARA I FRED!

9 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Så du är uppe och slarvar mitt i natten hm, hm.
Kan meddela då att spindlar inte är farliga (har även lämnat detta meddelande till dig hos SoS, men repetition är kunskapens moder som du nog vet.)

Nattfjärilar däremot är farliga och saknar allt existensberättigande.
Usch och fy och tvi vale fy!

Mofsan sa...

Men åååj ,,,oooh,,,näääheee Stackars dig. Tur att sonen räddade dig från detta hemska! (Att han sen var tvungen att "jobba" i sketalukten från dig-det tänkte du inte på va?) Spindeln hade annars brottat ner dig med ett beprövat stryptag på toagolvet och skrikit på skånska(alla spindlar har skånsk dialekt) att -Haha där fick jag dig allt Singelmamman!

Anonym sa...

Hahaha, påminner mej om något spindelliknande djur med vingar som gjorde en störtdykning på mej igår när jag tände lampan. Det brummade bara till. Den tog jag med det elektriska racket. Men spindlar dödar jag aldrig, vill inte ha regn. Skrockfull? Jag?? Aldrig, bara när det handlar om regn på sommaren.

Singelmamman sa...

Nilla: *Försöker få in i skallen, spindlar är inte farliga* Nä men så hemska att se när de rör sig. Usch. Nattfjärilen dog av ett välriktat slag.

Mofsan: Hm, jag vill inte tro det, men anar jag ironi i din kommentar? Annars är det nog precis så som du beskriver att spindlar gör. Skånsk dialet? Herregud det är ju ännu hemskare.

Tandgnisslur: Jo en sån flyrackare fick en bunt informationsblad om Åland över sig. Sen blev det ganska lugnt. Pust.

Mofsan sa...

Jag? Ironisk? Kan jag väl aldrig tro.
Mofs-kvinnan som kan tala med spindlar ;)

Singelmamman sa...

Hm, får ändå inte bort känslan av ironi. Men vad bra, då kan du kanske ringa hit så håller jag luren ut i luften och så säger du åt alla spindlar att hålla sig borta härifrån. Tack.

Mofsan sa...

Det räcker att du skriver ut den här kommentaren och visar för det 8bensförsedda krypet så drar han. Detta kan även funka på efterhängsna karlar.
En Mofs för respekt med sig.

DDT sa...

Spindlar är sjukt lömska! En stor lurvig sak hade gömt sig inuti pappröret på toalettpappret och hoppade ut i mitt knä när jag satt på toaletten.
Ett av mina mest traumatiska ögonblick, ever. Jag har mycket svårt att byta toapappersrulle efter detta. Mycket svårt!

Singelmamman sa...

Mofsan: Måste ha hjälpt, för varken spindlar eller män syns här. (synd för män kunde nog vara lite välkommna)

Jag idag: Oh my good!! Vet inte varför jag börjar språka utrikiska, vet bara att jag blir så chockad att jag inte vet vad jag skriver. *Måste hämta luft*