söndag 23 januari 2011

Natten och jag ber så hemskt mycket om ursäkt kära grannar!

När Fru Venus man var här senast, i början av januari, tyckte han att vi andra som också var på mitt cocktailkalas verkade döva allihop. Jag, och flera andra, tyckte att han överdrev. Idag satte jag på ljudet på datorn för att lyssna på Säkert, hos Realisten. Och djäklar i taket vad jag höll på att dö! Min nattgäst och jag spelade lite musik och sjöng lite, dansade gjorde vi också. Men det vi igår tyckte lät lite lågt... jag finner inte ord för att beskriva hur olågt det verkligen var. Det var rent öronbedövande högt, och det bara i datorn. Vi gick ju över till tyngre grejer lite senare på natten. STEREON! Ja men hej tinnitus. Och vi dansade av armen på den stackars tomten, hivade ut julgranen från balkongen (tack Elin, ibland behöver jag ngn som är handlingskraftig) och sjöng med, det kan helt enkelt beskrivas som en väldigt lyckad kväll/natt. Kära grannar, om ni råkade höra oss lite så är det underligt. Ni borde vara döva vid det här laget! Så idag gör det inget att ni borrar lite extra, och skulle ni som bor ovanför oss villa dansa jenka i träskor, feel free, jag förstår att man har vissa behov ibland. Men jag, och Elin är glada att jag avstyrde alla försök till att dra in på stan och skaka rumpa på lokal.

I övrigt har dagen varit kanon. En jättetrevlig blogglunch med massa fina tjejer och en kille. Och otroligt god mat hos Sushikungen i Kungens Kurva. Åk dit för bövelen om ni inte varit där redan. Jag ska länka till några av dem som var med och fotade. Själv lämnade jag kameran hemma, för att jag tänkte med rumpan helt enkelt.

14 kommentarer:

Sus sa...

Sushi köper man i Midsommarkransen har jag sagt! (ja jag har provat bägge)

Hade jag haft dig som granne hade jag kommit ner och hotat med polisen. Jag brukar ju göra så.
Å andra sidan hade jag väl hellre druckit vin med er.

Realisten sa...

Och nu undrar jag: Om du verkligen hade dött av ljudet när du lyssnade på Säkert! hos mig hade jag då fått ta på mig skulden? Vållande till annans död?

Singelmamman sa...

Sus: Om du kommit och hotat med polisen hade jag sänkt ljudet, och bjudit in dig på vin. Men först hade jag nog (tyvärr) vrålat alldeles för högt: Jaaaaa! Kom in älskade vän!

Realisten: Troligtvis. Nu behöver du bara skjutsa mig.

Fru Venus sa...

Usch, nu kommer mannen att sitta här och nicka med minen "va va de ja sa"!

Chrissan sa...

Haha! Låter som en bra helg.:)

Singelmamman sa...

Fru Venus: Jag vet, men tyvärr verkar det som om han hade rätt.

Chrissan: Yes!

Sus sa...

så länge du inte skriver. Wööhööhöhöhöbrrrööööl det står en TJOCK BRUD härutanbröööööl" så.

Singelmamman sa...

Sus: Aldrig i livet. Brud ja, men det andra, nej.

Sus sa...

=0X

Malla sa...

haha du är rolig :D

Marie Rosenqvist sa...

Hahaha, det låter alldeles underbart. Härligt!

/Marie

Singelmamman sa...

Malla: Åh, tack.

Marie: Det var härligt, skönt att få vara fånig/lekfull med någon som är på samma våglängd.

Elin Damberg sa...

Hahaha. Sjöng vi också? När var det? Var det när du skakade tuttarna så att bokhyllan föll ihop eller var det när jag försökte dra ut dig på byn samt dödade tomten? Herre gud, jag trodde jag var för gammal för pubertala fyllefasoner men tack och lov var så icke fallet, som det heter. Och vadå högt? Jag tänkte senast för en stund sen att man vet att man är en bra bit över trettio när man har fyllefest med så där låg volym som vi hade. Hm? Reality check?

Malde sa...

Låter som en okej fest :-D