lördag 22 januari 2011

Jag fick ett mess

Vill du ses? Om jag vill! Vi har bara setts en enda gång men fann varandra direkt. Då blev det så här och så här. Nu kommer hon hit och hjälper mig dricka upp mitt vin. Min mage samarbetar så himla dåligt med vin just nu.

9 kommentarer:

Caja: sa...

Men åååh...Elin..henne har jag saknat massor...kollar i min lista...men nej..hon har inte lagt något nytt inlägg...VARJE DAG har jag kollat jag lovar! Du måste lova att du ger människan en stor kram från tokan i Skåne!!

Ha det allra bäst ni två!

Kraaam till er bägge/caja

Marie Rosenqvist sa...

Ge Elin en puss från mig.
Bubbla, skratta, umgås.
Drick mycket gott vin.

Ha en fin kväll ni flickor.
Och skit i magen ikväll...

/Marie

Shamrock sa...

Vad kul. Hälsa henne att jag saknar hennes inlägg

Ting sa...

Mysigt!

Gafflan sa...

Men så trevligt :D Vin gör säkert susen för magen och jag kan (av egen erfarenhet under dagen) tala om att huvudvärk försvinner efter ett par tre glas vin ;D
Ha de så trevligt :D
Kram

nillas liv på pinnen sa...

Varför är det ingen som frågar mig om jag vill näcka...?

The Queen of fucking Everything sa...

Det är bra. Vin bör åtgärdas!

Elin Damberg sa...

Och SOM jag hjälpte dig att dricka upp det. Krajst! Det var länge sen jag var så här bakis. Tack för en underbar natt på alla sätt. :-D När ska vi dansa nästa gång och vem landade granen på och vad sa grannarna och hur kan du inte äga en enda Sundström-platta och vad hände egentligen? :-) Och förlåt att jag råkade amputera din tomte. Läser kommentarerna här ovan och blir gråtmild. Bloggpausen envisas med att pågå. :-( Sentimentala bakispussar till alla.

Singelmamman sa...

Caja, Marie och Shamrock: Hälsningen är framförd och Elin hälsar som ni ser tillbaka.

Gafflan: Du har helt rätt! KRAM

Nilla: Är det inte? Ja det tycker jag är märkligt.

Elin: Haha! Tusen, tusen tack för att du messade och kom. Grannarna har ännu inte sagt något, tack och lov, granen hamnade fint vid sidan av gångvägen, tomten är fortfarande lite sur över sin tappade arm och jag får väl göra om och rätt och köpa en Sundströmplatta till nästa gång. Puss och kram!