måndag 26 april 2010

Tävla om en kolsyremaskin

Fyra årstider lottar ut en bubbelvattenmaskin. Jag kan absolut tänka mig att vinna en sån. Speciellt nu när jag försöker gå ner i vikt, men målet är ju att stanna i den nya vikten. Vanligt vatten är ofta gott, men under de här tre veckorna med bara soppor, te och vatten så blir det väldigt enformigt och tråkigt. Tänk att få lyxa till det hemma med lite bubbelvatten!

Just nu känns de resterande två veckorna värre än den första, och värre än den första helgen. Det skulle vara så lätt att bryta, men av ren och skär envishet tänker jag inte göra det. Och eftersom jag faktiskt tror på det här så vill jag visa för mig själv att jag också kan genomföra det.

Hur gör du när det tar emot som om du försöker springa in i väggen?

5 kommentarer:

Gafflan sa...

Den gör inte bara bubblor, den är snygg också!
Du ska inte ge upp säger jag!!! I sommras körde jag en tvåveckors flytande föda kur. Depreimerande ibland men för det mesta gick det bra. Jag blev 3 kilo lättare och många centimeter tunnare runt om kroppen. Kanske inte så stora resultat men jag fixade det sen börja de jag byta ut en måltid i taget och nu kör jag pulver ibland och då oftast på morgonen.
Du fixar det! Du kan!
Kramar.

Singelmamman sa...

Gafflan: Tack snälla du och puss och kram i mängder till dig för ditt stöd! Precis vad jag behövde.

Fru Venus sa...

Ser mig i spegeln.
Ge inte upp, du är ju så motiverad, pepp, pepp! Hoppas du vinner maskinen, oj vad skumpa du kan laga av lådvin sen ;-) Kram

Madlar sa...

Haft bubbelmaskin länge, är mycket godare med kallt, sprakande vatten från kylskåpet än ljummet från kranen.

Singelmamman sa...

Fru Venus: *klappar händer och skuttar upp och ner* Ja men visst ja! Jag ska ju göra champagne om jag vinner! Tack underbara Fru Venus! KRAM

Madlar: Jag misstänker det, men av snålhet, eller faktiskt avsaknad av stålar, har jag aldrig köpt någon. Men det kanske får bli en sån så småningom.