torsdag 22 april 2010

Lunchträffar

Idag ska jag äta lunch med A. Vi har inte setts på ?? kan det vara ett halvår? Alla pratar om det, jag med, att tiden går fort och undrar i kör vart den tiden tar vägen och vad vi gör under tiden. Men allvarligt, ett halvår?! Nåväl och ehuru, idag blir det träff, jag slänger i mig en soppa innan vi ses och sen tar jag en kopp te eller slår till med kaffe. Men då blir jag lite för speedad tror jag.

I eftermiddag ska jag sen på hälsokoll eller om det var hälsoprofil? Jag inser att jag ofta kommer ihåg första eller andra delen av ett meddelande, sen försvinner resten. Har det alltid varit så? *funderar* Annars då, tänker du. Jo tack, bra, jag känner mig konstant mätt, trots att jag totalt äter 600 kcal per dag, och har gjort det i fyra dagar nu. Jag känner mig inte lika pigg som i tisdags, å andra sidan känner jag mig inte heller trött. Har inte ont i huvudet, eller en andedräkt från hell. Vad jag vet. Inte några av de andra biverkningarna heller. Kort o gott, jag känner mig som vanligt, bara mycket lättare. Ska bli intressant att se om jag gått ner något på de här fyra dagarna.
Hur känner du dig idag?

4 kommentarer:

Gafflan sa...

Förutom lite småsvullen så är det väl ok.
Jag tycker du är duktig! Heja dig.

Singelmamman sa...

Gafflan: Tack för din uppmuntran!

Fru Venus sa...

Som ett utskitet äppelskrutt, tackar som frågar! Men du är duktig!

Singelmamman sa...

Fru Venus: Mest är jag envis. Men tack för komplimangen. Och de där utskitna äppelskruttsdagarna är trista, men förhoppningsvis kommer en bättre imorgon. Då är det i alla fall fredag!