söndag 20 september 2009

Sista brevet

Som den trogne följaren av den här bloggen sett så har jag tröttnat på Telia. Senaste/sista brevet blev droppen.

Hej Singelmamman!
Den IP-telefoni Telia skulle levererar till dig är via telefonjacket. Naturligtvis har du inte någon abonnemangsavgift för vanlig fast telefon utan kostnaden för telefonen ingår i paketpriset. Vad det gäller själva inkopplingstiden kan jag inte påverka den. Jag kan se till att du har telefon om fem arbetsdagar (detta eftersom nummerporteringar från ett annat bolag tar fem arbetsdagar). Internetuppkopplingen har dock en leveranstid på strax över två veckor. Hade jag kunnat påverka denna tid hade jag naturligtvis gjort det, men tyvärr har jag inte den möjligheten. Naturligtvis kan jag se till att du får ekonomisk kompensation för den tid som du blir utan tjänsten. Vill du att vi fullföljer beställningen?

Vänligen Anton

Ingenting om varför ingen gjort allt detta inför den 1 september när jag önskat tjänsterna, Vad skulle jag att få betala för tjänsterna, kommer jag att få tv och vilka kanaler? Hittills har jag inte fått svar på detta. Och varför ska jag vänta ytterligare fem dagar på telefoni när jag sagt upp den från den sista augusti, och ytterligare två veckor på internet? Det skulle innebära att jag inte har internet förrän i början av oktober. Det är ju fantastiskt vänligt av honom att fråga om jag är villig att fullfölja beställningen och att jag ska få ekonomisk kompensation.

Nåväl, det blir ingen affär mellan mig och Telia, och mitt mobilabbonnemang kommer jag också att säga upp. Vill inte ha något med Telia att göra. Basta!

10 kommentarer:

Agneta sa...

Vi som hatar Telia; klappa nu! KLAPP KLAPP *skanderar*

Singelmamman sa...

Stort o smått: hahaha! *klappar med*

nillas liv på pinnen sa...

Jag fick nästan hjärtattack när jag såg rubriken för jag trodde du var på väg att avsluta BLOGGEN. Inte för att du skriver brev här men jag hann inte tänka att det borde stått inlägg isåfall.
Är så glad att det är Telia du dumpar =D och inget annat.

Ting sa...

Jag hade gjort likadant!

Singel i storstan sa...

*klapp klapp klapp*

Välkommen till hatateliaklubben!

Anna sa...

En för alla - alla för en... ;)

*klappklappklappklappklapp*

segsliten sa...

Jag har varit med om en liknande upplevelse här i Italien och blir därför fly förbannad redan när jag läser rubrikerna till dina inlägg om Telia. Jag lider numera av en mycket kraftig form av telefonbolagsallergi och har (kan det var sju år senare?) forfarande en massa obearbetade aggressioner som ligger och pyr.
Kram ♥

Singelmamman sa...

Nilla: Oj oj. Tur att du inte fick hjärtattack, här ska inte dumpas några bloggar! Troligtvis blir jag dumpad först.

Ting, Singel o Anna: Nu låter det riktigt bra med våra klappningar!

Segsliten: Får tydligen sälla mig till skaran av telebolagsallergi. Trist, men tur att det finns annat här i världen att glädja sig åt.
Kram!

Ann-Louise sa...

Kanske dags för ett litet samtal till Sverker Olofsson och "Plus"?

Singelmamman sa...

Ann-Louise: Det har du rätt i.